Nuorempi kirvesmies rivitalotyömaalle
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Hei sinä motivoitunut nuorempi kirvesmies, tule meille töihin!

Me WorkPowerilla etsimme nyt asiakasyrityksellemme nuorempia kirvesmiehiä uudispuolen rivitalotyömaalle Kangasalle. Työtehtäviin kuuluu sisäseinien rakentaminen yhdessä työparin kanssa sekä muita rakennustöitä tekijän oman osaamisen mukaan. Toivomme hakijoilla olevan jo hyvä ja monipuolinen rakennusalan osaaminen sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Hakemuksessa voisit kertoa meille jo valmiiksi aiemmista rakennusalan kokemuksista sekä työtehtävistäsi.

Työt alkavat sovitusti syyskuun aikana, ja tarkemman aloitusajankohdan voimme sopia haastattelussa. Normaali työaika on ma-pe kello 7-15.30 ja palkan maksamme aina tekijän ammattitaidon mukaan Rakennusalan TESiä noudattaen. 

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan! Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja raskasta työtä mukavasti tasapainottavat työsuhde-edut. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja ammattitaitoinen WorkPowerin HR-tiimi.

Lähetä hakemuksesi joko alla olevan linkin kautta tai suoraan verkkosivuillamme, ja soita itsellesi haastatteluaika alla olevasta numerosta!

Lisätiedot: HR-koordinaattori Jasmi Hietanen p. 040 646 2426

avainsanat: avoimet työpaikat, nuorempi kirvesmies, rakennus, kokoaikatyö, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498914
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Kangasala