(Poistunut julkaisusta)

Nuorempi kirvesmies, KESÄTYÖ
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2021

Me WorkPowerilla olemme aloittaneet nuorempien kirvesmiesten rekrytoinnin kesälle 2021 Uudenmaan alueelle!

Meillä työskentelee päivittäin yli 200 rakennusalan osaajaa eri kokemuksilla varustettuna Uudenmaan alueella. Työt asiakasyrityksissämme tarjoavat loistavan mahdollisuuden päästä näyttämään taitosi sekä kehittymään alan tehtävissä, ja mikä parasta, luomaan verkostoja suurimpiin rakennusalan yrityksiin. Etsimme asiakasyrityksemme työkohteisiin osaavia ja tunnollisia nuorempia kirvesmiehiä vaihtuviin kohteisiin Helsinkiin ja lähikuntiin. Hakemamme henkilöt ovat tehokkaita ja aktiivisella työotteella varustettuja!

Nuoremman kirvesmiehen työtehtäviin rakennustyömailla kuuluu monipuoliset työt, kuten muotti-ja valutyöt, väliseinien teko sekä pienet raudoitustyöt ja elementtiasennukset. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön ja auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Palkkaus TES mukaan.

Asiakaskuntamme kattaa laajan skaalan eri kokoisia yrityksiä ja jo vuosien ajan olemme toimineen yhteistyössä mm. Skanska Oy, YIT Suomi Oy, Lujatalo Oy, T2H, SRV kanssa. Työn aloitus sovitusti kesän alkaessa. Töitä on mahdollista tehdä koko kesäkauden ajan ja mahdollisuuksien mukaan jatkaa myös syksyllä. Työaika ma-pe 7-15:30. 

Tarjoamme Sinulle vaihtelevan työympäristön, jossa pääset kartuttamaan kokemustasi sekä verkostojasi ympäri pääkaupunkiseutua. Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja tukeni on timanttinen raksatiimi koko työsuhteesi ajan! 

Ole ajoissa ja täytä rohkeasti hakemus sekä soita ja sovi haastatteluaika! 

Kesän rekrytointeja WorkPowerilla hoitaa:

Teemu Rantanen  / teemu.rantanen@workpower.fi

Päivi Seitz           / paivi.seitz@workpower.fi

Avainsanat: kesätyö, kesäduuni, nuorempi kirvesmies, Uusimaa, Helsinki, kokoaikatyö, Vantaa, Espoo, pääkaupunkiseutu