Nuorempi kirvesmies kerrostalokohteeseen
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2021

Motivoitunut nuorempi kirvesmies, hae nyt ja liity meidän osaavaan joukkoomme!

Etsimme asiakkaallemme nuorempaa kirvesmiestä uudiskerrostalokohteeseen Nokialle. Työtehtäviin kuuluu mm. väliseinätyöt, ikkuna- ja oviasennukset ja paljon muita tehtäviä. Valitulta henkilöltä toivomme rakennusalan perustutkintoa sekä muutaman vuoden käytännön kokemusta edellä mainituista tehtävistä. Kerro meille hakemuksessasi minkälaisia rakennusalan tehtäviä olet aiemmin tehnyt ja mitkä ovat vahvuutesi. Sinulla on hyvä mahdollisuus vaikuttaa työtehtäviin oman motivaation ja kiinnostuksen kohteiden kautta.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, ja tarkemman aloitusajankohdan voimme sopia haastattelussa. Työaika normaalisti arkisin klo. 7-15.30. Palkan maksamme rakennusalan TES ja tekijän ammattitaidon mukaan, matkakorvauksineen. Työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan! Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja raskasta työtä mukavasti tasapainottavat työsuhde-edut. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja ammattitaitoinen WorkPowerin raksatiimi.

Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta tai suoraan verkkosivuillamme, ja olet heti mukana rekrytointiprosessissa.

Lisätiedot: HR-koordinaattori Jasmi Hietanen p. 040 646 2426

avainsanat: avoimet työpaikat, nuorempi kirvesmies, rakennus, kokoaikatyö, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450886
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Nokia