(Poistunut julkaisusta)

Nuorempi infra-suunnittelija
Sweco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

Swecon infra-, ja ympäristötoimialan asiantuntijat tarjoavat maankäytön, raide- ja muun liikenteen, infran, vesihuollon sekä ympäristökonsultoinnin palveluja. Luomme edellytykset hyvälle elinympäristölle sekä edistämme ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävää kehitystä. NRC Groupin suunnitteluliiketoiminnan tultua osaksi Swecoa 1.11.2019 Sweco nousee johtavaksi raideliikenteen asiantuntijaksi Pohjois-Euroopassa ja vahvistaa asemaansa Suomessa ja Ruotsissa. Kaupan myötä olemme mukana mm. Kruunusillat-pikaraitiotieyhteydessä, Raide-Jokeri-hankkeessa, Tampereen Ratikassa, Espoo-Lohja-Salo-oikoradassa sekä monessa muussa merkittävässä kestävän yhteiskunnan rakentamiseen tähtäävässä suunnitteluhankkeessa.

Haemme joukkoomme
NUOREMPIA INFRA-SUUNNITTELIJOITA

Tule meille tulevaisuuden tekijäksi infra-alan suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviin! Toimimme monipuolisissa rata- ja raitiotiesuunnittelutehtävissä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Merkittäviä käynnissä olevia hankkeita ovat tällä hetkellä Tampereen ja Helsingin allianssimuotoiset ratikkahankkeet sekä ratapuolelta muun muassa Luumäki-Imatra kaksoisraiteen ja Turun ratapihan suunnittelu. Toimeksiantojemme kautta on mahdollista saada kattava näkemys rautatie- ja raitiotiealalta ja kestävän liikkumisen suunnittelemisesta erilaisissa ympäristöissä. Niin kaupunkiympäristön estetiikka, esteettömyys, katutilan toimivuus, geotekniikka, tekniset järjestelmät (sähkörata, turvalaitteet) ja erilaiset sillat ja tukimuurit sekä kunnallistekniikka hulevesihallintoineen ovat osa suunnittelutehtävistämme.

Tehtävänkuvasi muodostetaan koulutustaustasi, kokemuksesi, osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan suunnitteluavustajan ja aloittelevan nuoremman suunnittelijan tehtävistä. Koulutamme ja opastamme sinut monialaprojektien mielenkiintoisiin ja monipuolisiin suunnittelutehtäviin. Jos viestit sujuvasti englanniksi ja/tai ruotsiksi, voit halutessasi päästä mukaan myös kansainvälisiin suunnittelutehtäviimme.

Meillä työskentely
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Odotamme sinulta insinöörin (AMK) tai vastaavaa koulutusta ja suunnitteluohjelmistojen hallintaa, mutta ennen kaikkea kehittymishalua ja motivoitunutta asennetta. Infra-alan suunnittelukokemusta sinulla ei vielä tarvitse olla, muun suunnittelukokemuksen luemme eduksesi. Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, aika ajoin matkustusvalmiutta sekä positiivista mieltä!

Lisätiedot ja hakeminen
Lisätietoja tehtävästä antaa Minna Weurlander puh. 040 5303496, etunimi.sukunimi(a)nrcgroup.fi.

Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 9.12.2019 mennessä.

Paikkakunnat: Helsinki, Tampere, Turku, muu Suomi