Nuorempi henkilöverotuksen asiantuntija
PwC Suomi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021

Veroasiantuntijoita People and Organisation -tiimiin

Liiketoiminnan laajentuessa etsimme uusia kykyjä kokeneeseen asiantuntijajoukkoomme Helsingin Ruoholahteen. Toimimme asiakkaidemme neuvonantajina muuttuvassa liiketoimintaympäristössä tarjoamalla palveluita laaja-alaisesti henkilöverotuksen, työnantajavelvoitteiden ja työoikeuden alueilla.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen nuorempia henkilöverotuksen asiantuntijoita. Valittujen henkilöiden työnkuva räätälöidään kokemuksen ja osaamisen mukaan.

People and Organisation -ryhmä (P&O) auttaa asiakkaita käytännönläheisesti mm. työnantajavelvoitteisiin, henkilöverotukseen, työoikeuteen, sekä palkitsemiseen liittyvissä kysymyksissä erilaisissa kansainvälisissä yritysjärjestely-, työskentely- että verotarkastustilanteissa. Tarjoamme asiakkaillemme myös kattavia HR- ja palkkahallintopalveluita.

Asiakaskuntamme muodostuu niin kotimaisista kuin kansainvälisistä yrityksistä sekä yksityishenkilöistä. Vaikka erikoistuminen on tärkeää, tiimissämme hoidetaan erilaisia toimeksiantoja, jotka antavat monipuolista kokemusta verotuksen ja asiakkaiden liiketoiminnan kokonaisvaltaiseksi ymmärtämiseksi.

Mitä odotamme sinulta?

 • Tehtävään soveltuvaa yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkintoa.

 • Vuoden käytännön kokemusta verotukseen liittyvien tehtävien parista joko verohallinnosta tai muusta asiantuntijaorganisaatiosta.

 • Arvostamme kokemusta kansainväliseen henkilöverotukseen ja/tai ennakkoperintään liittyvien tehtävien hoitamisesta.

 • Sujuvaa suullista ja kirjallista englannin sekä suomen kielen taitoa.

Sinulla on lisäksi aito kiinnostus kehittää itseäsi ammatillisesti verotuksen alalla. Toivomme aktiivista, ammattitaitoista ja vastuuntuntoista otetta työskentelyyn, kykyä hallita useita projekteja samanaikaisesti sekä tiimityöskentelytaitoa.

Miksi PwC?
Meille työntekijöidemme hyvinvointi ja henkilökohtainen kehitys on tärkeää. Panostamme kattavaan työterveyshuoltoon, tuemme omaehtoista liikunta- ja muuta harrastustoimintaa sekä mahdollisuuden joustavaan työskentelyyn. Tuemme henkilöstön urakehitystä muun muassa koulutuksin sekä mahdollisuudella sisäiseen työnkiertoon.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen paikan osaavassa ja kansainvälisessä asiantuntijaorganisaatiossamme. Maailmanlaajuinen PwC-ketju tarjoaa uramahdollisuuksia, sekä hyvät edellytykset ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen.

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.12.2021. Käynnistämme haastattelut hakuajan ollessa käynnissä.

Lisätietoja tehtävästä: Harri Hirvonen; puh. 050 337 8218 tai harri.hirvonen@pwc.com. Soittoajat: torstai 3.12. klo 13–15 ja keskiviikkona 9.12. klo 15–16.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1528026
 • Tehtäväalue: Laki
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Nora Klemelä (nora.klemela (a) pwc.com)
 • Sijainti: Helsinki