(Poistunut julkaisusta)

Nuorempi CNC-koneistaja, Mazak
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.3.2020
Etsimme Tuusulassa sijaitsevalle asiakkaallemme CNC-koneistajaa. Asiakkaamme on koneistamo, joka tekee erilaisia koneistustöitä esimerkiksi terveysteknologia- ja koneenrakennusalojen yrityksille. Työpäiväsi Työpäiväsi vietät paljolti koneistaen isoja eriä Mazakilla. Pääpaino erityisesti alussa onkin helpompien toteutettavissa koneistustöissä. Materiaalit ovat alussa tyypillisimpiä koneistettavia materiaaleja, mutta kokemuksen ja osaamisen karttuessa myös harvinaisemmat materiaalit tulevat tutuksi. Tarkoitus on, että opit ja kehityt työssä vaativampiin tehtäviin eli ohjelmointiin ja pienempiin sarjoihin.

Arvostamme

  • Alan koulutusta
  • Aiempaa kokemusta CNC-koneistuksesta esim. työharjoittelun tai kesätyön tms. muodossa
  • Mazakin/Mazatrollin tuntemusta
  • Kuvanlukutaitoa
  • Vahvaa motivaatiota kehittyä ja oppia alan hommat
  • Voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit töiden alkaessa

Tarjoamme sinulle

Asiakasyrityksessämme toivotaan sinun siirtyvän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen puolen vuoden vuokratyösuhteen päätteeksi. Tämän ajan tukenasi on osaava kolmihenkinen HR-tiimimme meillä WorkPowerilla. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta tai mahdollisimman pian.Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Timo Launonen
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)

Avainsanat: sorvi, sorvaus, cnc-sorvaaja, cnc-sorvi, koneistus, cnc-koneistaja, nc,