Nuorempi asennusvalvoja, AFRY, Porvoon Kilpilahti
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2021
Haluatko päästä kerryttämään arvokasta työkokemusta voimalaitostyömaalta? Oletko varustettu tekijäluonteella ja haluat päästä syventämään osaamistasi asennusvalvojan tehtävistä? Jos vastasit kyllä, tämä tehtävä voi olla sinua varten. Etsimme asiakkaallemme AFRYlle hyvällä asenteella varustettua nuorempaa asennusvalvojaa pikaisella aikataululla. Lue lisää ja hae tehtävään pian!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset syventymään asennusvalvojan tehtäviin asiakkaallamme AFRY:lla ja saat arvokasta työkokemusta voimalaitostyömaalta kansainvälisessä yrityksessä Porvoon Kilpilahdessa. Työmaa on iso ja teknisesti haastava, joten tämä tehtävä tarjoaa niin haastetta kuin mahdollisuuksia oppia ja päästä kehittymään eteenpäin urallasi. Työtä tehdään vuorotyönä sisältäen päivä- ja yövuoroja. Työskentelet työmaalla yhdessä asennusvalvojien ja työmaapäälliköiden kanssa monipuolisissa tehtävissä.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden päästä tutustumaan voimalaitostyömaan monipuoliseen arkeen ja asennusvalvonnan tehtäviin
* Työsuhteen kansainvälisessä yrityksessä, joka tarjoaa etenemismahdollisuuksia urallesi

TYÖNKUVA

* Työn ja asennusten valvonta
* NDT-testausten koordinointi
* Turvallisuuteen liittyvien asioiden havainnointia ja varmistusta
* Mahdollisten epäkohtien korjaamista
* Viikkopalavereihin osallistuminen ja raportointi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta tai loppuvaiheessa olevat opinnot (esimerkiksi kone- tai energiatekniikka)
* B- ajokortti
* Sujuva suomen kielen taito, englannin kielen taito katsotaan eduksi


Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit, mutta nämä on myös mahdollista suorittaa työsuhteen alussa työnantajan kustantamina.

Työntekijänä olet:


* Reipas ja oma-aloitteinen
* Joustava
* Varustettu hyvillä yhteistyö- ja tiimityöskentelytaidoilla


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian, elokuun aikana
* Työaika: Kokoaika, 40h/vko
* Kesto: 30.12.2021 asti, jatko mahdollinen
* Sijainti: Työmaa sijaitsee Porvoon Kilpilahdessa. Oman auton käyttö on eduksi, sillä julkisilla kulkuvälineillä työmaalle kulkeminen on haastavaa.


Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä AFRY:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
AFRYn tavoitteena on olla Euroopan johtava suunnittelu- ja konsultointiyhtiö, joka edistää muutosta kohti kestävämpää yhteiskuntaa.

Olemme 16000 omistautunutta infra-, teollisuus- ja energia-alojen sekä digitalisaation asiantuntijaa, jotka kehittävät kestäviä ratkaisuja tuleville sukupolville ympäri maailman.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1476948
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Porvoo