(Poistunut julkaisusta)

Nuorempi analyytikko
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Haluatko tulla mukaan työyhteisöön, jossa huippuasiantuntijat etsivät yhteistyössä asiakkaiden kanssa uusia mahdollisuuksia? Oletko valmis oppimaan uutta ja innostutko haasteista? Konsernimme kasvaa vauhdilla ja etsimme Nuorempaa analyytikkoa Helsingin toimipisteeseemme.

Pääset mukaan monenlaisiin konsultointiprojekteihin, mm. kiinteistökauppoihin ja ylläpidon aikaisiin palveluihin liittyen. Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja toiveittesi mukaisesti.

Granlund Consultingissa me luotamme huippuasiantuntijoihimme ja kannustamme luovaan ajatteluun. 

Katsomme vahvasti tulevaisuuteen, ja panostamme innovaatioihin sekä kehittymiseen. Työntekijöidemme hyvinvointi ja osaaminen on meille erityisen tärkeää. Tarjoammekin innostavan työympäristön laajassa asiantuntijajoukossa, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Saat meiltä myös käyttöösi tehokkaat ja modernit työkalut sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Henkilöstömme tyytyväisyys on 4,3/5 ja 98 % työntekijöistä suosittelisi työpaikkaa eteenpäin.

Mitä toivomme sinulta?

  • Sinulla on muutaman vuoden työkokemus tai olet vastikään saavuttanut ammattikorkeakoulun tai yliopiston loppututkinnon esimerkiksi kiinteistö- tai rakentamistalouden tai kiinteistöjohdon opintosuunnalta. 
  • Haluat soveltaa oppimaasi ja kehittää osaamistasi monenlaisissa kiinteistöjohdon konsultointiprojekteissa. 
  • Olet oma-aloitteinen ja kykenet luontevaan tiimityöskentelyyn.
  • Excelin pyörityskin sujuu sinulta tottuneesti 
  • Power BI -tuntemus katsotaan eduksi. 
  • Työssä vaaditaan vahvaa englanninkielen osaamista, mutta pystyt pukemaan näkemyksesi johdonmukaiseksi tekstiksi myös suomeksi. 

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV nettisivuillamme www.granlund.fi/ura/avoimet-tyopaikat keskiviikkoon 29.5.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakemus kannattaa laittaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Omaisuudenhallinta yksikön ryhmäpäällikkö Susanna Sairanen ja pe 17.5. klo 14-15.30 tai ti 21.5. klo 10-11 p. 0400 934 134 sekä sähköpostitse etunimi.sukunimi@granlund.fi.

Granlund Consulting on kiinteistöliiketoiminnan suunnannäyttäjä, jolla on tietotaito, kokemus ja alan syvä tuntemus. Me katsomme kiinteistö- ja rakennusalaa kolmelta eri näkökulmalta. Nämä ovat kiinteistö-, energia- ja ympäristöjohtaminen, rakentamisen tavoitteiden johtaminen sekä alueelliset energiaratkaisut. Konsultoinnillamme autamme asiakkaitamme parantamaan tuottavuutta ja olemaan omassa toiminnassaan edelläkävijöitä. Mielestämme onnelliset ihmiset tekevät parempaa yhteistyötä ja vastuullisia päätöksiä.

Granlund Consulting on osa Granlund-konsernia, joka työllistää noin 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi/konsultointi