(Poistunut julkaisusta)

Nuorempi analyytikko
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

TULE NUOREMPI ANALYYTIKKO -TEHTÄVÄÄN
yhteen Suomen parhaista työpaikoista. Työ on osa-aikainen ja viikoittainen työaika noin 20 tuntia. Kiireellisinä ajankohtina työaika voi olla sovitusti keskimääräistä enemmän. Työsuhteen aloitus sopimuksen mukaan maaliskuussa 2018 ja määräaikaisena sopimuksena aluksi 31.8.2018 asti, jonka jälkeen jatkon tarve arvioidaan uudestaan.

Työpaikkasi on Helsingin keskustan toimipisteessämme.

Nuoremman analyytikon tehtävässä toimit arvojemme mukaan:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS
Newsec Valuation tarjoaa kiinteistöarviointi- ja konsultointipalveluita kotimaisille sekä kansainvälisille sijoittajille, rahoittajille sekä käyttäjäomistajille ja kiinteistökehittäjille.

Sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot jotta pystyt työskentelemään eri asiakkaidemme sekä asiantuntevien kollegoidesi kanssa aidosti vaihtelevissa projekteissa. Aikaisempi soveltava kiinteistöalan työkokemus on eduksi, mutta ei välttämättömyys.

EXCELLENCE

Odotamme sinulta:

  • joustavuutta ja halua osallistua vaihteleviin ja vaativiin asiakasprojekteihin sekä tarpeen mukaan sisäisiin kehitysprojekteihin          
  • huolellisuutta ja vaadittavaa tarkkuutta ja halua tehdä oikeat asiat pedantisti kerralla oikein
  • vähintään kolmannen vuosikurssin opintoja kaupallisesta tai teknillisestä korkeakoulusta ja kiinteistöalan perustietojen hallintaa opintojen kautta
  • hyvää Office-ympäristön hallintaa erityisesti Excelin osalta
  • sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista hallintaa asiakasraportointia varten
  • täydellistä suomen kielen kirjallista ja suullista hallintaa asiakasraportointia varten
     

INNOVATION
Tehtävänäsi tulee oleman avustavien töiden suorittaminen liittyen pääasiassa asiakasprojekteihin, sekä jossain määrin tuotekehitykseen sekä markkinointiin.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden kasvattaa vastuuta ja kehittyä asiantuntijaksi Suomen suurimmassa arviointi- ja konsultointitiimissä.

INTEGRITY
Luottamuksellisuus on meille ensiarvoisen tärkeää, toimimme aina eettisesti pitkäjänteisesti sekä kollegoidemme että asiakkaidemme kanssa.
 

YHTEYDENOTOT
Lisätietoa tehtävästä antaa varatoimitusjohtaja Heikki Kangas, gsm 050 320 9136. Yhteydenotot 21.2.2018 klo 15:00 – 16:30 tai sähköpostilla heikki.kangas@newsec.fi


Lähetä kirjallinen cv ja hakemuksesi palkkatoiveineen 28.2.2018 mennessä otsikolla ”Nuorempi analyytikko” osoitteeseen rekry@newsec.fi