(Poistunut julkaisusta)

Nuohooja (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Asiakkaamme huoltaa ja korjaa ilmanvaihtojärjestelmiä.  Asiakkaamme tavoitteena on ihmisten elämänlaadun parantaminen ja se toteutetaan parantamalla ilmanlaatua. Suomessa on tutkitusti maailman puhtain ilma, mutta siihen nähden sisäilma on poikkeuksellisen huonoa. Tätä ristiriitaa asiakkaamme haluaa olla muuttamassa.


Etsimme nyt asiakkaallemme ammattimaista

NUOHOOJAA

Tampereelle!


Nuohoojan työtehtäviin kuuluu savuhormien ja tulisijojen nuohous. Tässä työssä saat hyvän mahdollisuuden kehittyä ja olla mukana tärkeässä asiassa ihmisten elämänlaadun parantamiseksi!

Toivomme hakijalta nuohoojan ammattitutkintoa tai pätevyyttä sekä viiden vuoden kokemusta alalta.

Arvostamme:    

  • Oma-aloitteisuutta
  • Reipasta asennetta
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Halua menestyä ja edetä uralla

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi CV:n kera alla olevan linkin kautta jo tänään! 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=556 

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n henkilöstökonsultti Akseli Mattila arkisin klo 8-16, p. 044 740 4506.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.