(Poistunut julkaisusta)

Nuohooja, Raahen Ilmastointiasennus Oy
Go On Raahe

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018
Raahen ilmastointiasennus Oy (RIA AIR) on aloittanut toimintansa Oulun ja Raahen alueella vuonna 2003. Yritys tekee pääasiassa ilmanvaihtojärjestelmien puhdistuksia, kuvauksia, mittauksia ja säätöjä, sekä desinfiointeja ja palokuormien puhdistuksia. Yrityksen toimialueena on koko Suomi ja tarvittaessa myös ulkomaat. Toimialan ja yrityksen toiminnan laajentuessa Raahen Ilmastointiasennus Oy hakee nyt uutta vahvistusta ammattilaisjoukkoonsa.

Haemme asiakasyrityksellemme Raahen Ilmastointiasennus Oy:lle NUOHOOJAA. Työkohteet sijaitsevat Oulun ja Raahen seutukunnassa sekä tarvittaessa laajemminkin. Työsuhde on alkuun määräaikainen, jonka jälkeen hakijalla on mahdollisuus jatkaa vakituisena työntekijänä asiakasyrityksessä.

Edellytämme hakijalta nuohoojan ammattipätevyyttä ja matkustusvalmiutta. Työtehtävissäsi tulet nuohouksen lisäksi myymään ilmanvaihtopuhdistuksia, joten sinulla on tehtävään sopivaa tilannetajua ja sana hallussa. Työskentelet oma-aloitteisesti ja sisäisellä yrittäjyydellä.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi pian www.go-on.fi-sivujemme kautta ja olet mukana hakuprosessissa. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!
Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahesta Anna Koskela,
044 3700 009, anna.koskela@go-on.fi

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan.
Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan, etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstö-vuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi