(Poistunut julkaisusta)

Nummelaan betonipaaluyksikköön työnjohtaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019

Etsimme asiakkaalleemme

Työnjohtajaa betonipaaluyksikköön

Nummelaan

Vastuullasi on betonipaalutuotantoyksikön työnjohto toisen työnjohtajan parina. Monipuolisessa tehtävässä päivittäisen n.10 henkilön esimiestyön lisäksi työhösi kuuluu muun muassa työn laadunvalvonta, työturvallisuuden ylläpito , mahdollisten tuotannon ongelmien ratkominen, kunnossapidosta / ennakoivasta kunnossapidosta ja sen organisoinnista huolehtiminen sekä tuotannon suunnittelu yhteistyössä toisen työnjohtajan sekä myynnin kanssa.

Tehtävissä menestyminen edellyttää vahvoja esimies- ja organisointitaitoja, oma-aloitteisuutta, toimeenpanokykyä, sekä esimerkillistä ja tinkimätöntä asennetta. Odotamme sinulta vankkumatonta ja periksiantamatonta asennetta asioiden loppuun viemiseksi laadusta tinkimättä, omalla esimerkillä
johtamista sekä alaistesi motivoimista ja hyvän työmoraalin ylläpitoa.

Edellämainittujen lisäksi tarvitset hyviä ja monipuolisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä suomen kielen sujuva puhuttu ja kirjallinen osaaminen on oltava kunnossa. Muu kielitaito luetaan eduksesi.
Paineensietokykysi on hyvä ja kykenet toimimaan hektisessä ympäristössä ja yllättävissäkin tilanteissa luontevasti ja ammattimaisesti hermostumatta.

Arvostamme aiempaa kokemustasi esimiestehtävistä tuotantoympäristössä, ja etenkin betonialan tuntemusta/kokemusta. Toivomme että sinulla on alalle soveltuva, vähintään ammattikorkeakoulutasoinen koulutus (teknikko, insinööri).

Työ on ensimmäiset 6kk vuokratyösuhde meidän kautta, jonka jälkeen tulet siirtymään asiakkaan työntekijäksi.

Lisätietoja tehtävästä: Rekrytointivastaava Jasmin Ekroos puh: 044 412 4539

jasmin.ekroos@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.