(Poistunut julkaisusta)

NTJ Team Leader
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Wippii Work Oy on tänä vuonna 10 vuotta täyttävä henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa korkealaatuisia ja mutkattomia henkilöstönvuokraus- ja rekrytointipalveluita Etelä-Suomessa, erityisesti pääkaupunkiseudulla. Kehitämme toimintaamme ja toimintatapojamme jatkuvasti ja olemme vahvasti kasvuhakuinen yritys. Tällä hetkellä työllistämme sesongista riippuen 200-300 työntekijää kuukausitasolla ja toimimme usealla eri toimialalla.

Lue lisää meistä osoitteessa www.wippiiwork.com

Yrityksemme nimi viittaa ajatukseen siitä, että työnteon tulee olla myös hauskaa. Wippii Work Oy koostuu nuorekkaista ja monipuolisista henkilöstöalan ammattilaisista erilaisilla taustoilla. Toimistollamme työpäiviä värittää huumori, usein varsin huonokin, ja nauru on täällä usein herkässä. Työmme otamme kuitenkin aina vakavasti. Kauppalehden kolmatta vuotta peräkkäin myöntämä Kasvaja-sertifikaatti takataskussa vaikutamme Kaivokadulla, aivan Helsingin ydinkeskustassa.


Yksi nopeiten kasvavista palveluistamme on Nopean Toiminnan Joukot (NTJ), jonka hoitamiseen haemme nyt

NTJ TEAM LEADERIÄ

kokoaikaiseen työsuhteeseen. Kyseessä on määräaikainen kiire-apusijaisuus syyskuun loppuun saakka, mutta tehtävässä voi olla mahdollista jatkaa pidempääkin. Tutustu tarkemmin NTJ-sivuihimme osoitteessa https://www.ntj.fi/

Tule mukaan osaksi pääkaupunkiseudun joustavinta työntekijäpalvelua! Haemme Nopean Toiminnan Joukkojen (NTJ) toiminnan pyörittämiseen ahkeraa tekijää! Tavoitteenamme on löytää henkilö jolla on jo kertynyt muutamia vuosia kokemusta esimerkiksi kiinteistöhuollon, myynnin, esimiestehtävien, sekatöiden tai rakennusalan parissa. Emme edellytä, emmekä toisaalta suorastaan haekaan esimiestehtävistä kokenutta henkilöä, vaikka siitä selkeää etua toki on. Tärkeintä on että tulet hyvin erilaisten ihmisten kanssa toimeen heitä koordinoiden ja että sinulla on järjestelmällinen sekä tarvittaessa hyvinkin mukautumiskykyinen tapa toimia.

Noin 200-henkisen NTJ:n kautta työskentelee päivittäin kymmeniä keikkatyöntekijöitä, joiden työllistämisestä ja yhteyshenkilönä toimimisesta tulet tiimisi kanssa vastaamaan. Työnkuvaan kuuluu näin ollen mm. työntekijöiden haastatteleminen ja työhön osoittaminen, nokkamiehenä toimiminen, toimeksiantojen täyttäminen, tilausasiakkaiden ja työntekijöiden yhteyshenkilönä toimiminen, tuntiseurannasta huolehtiminen, työvälinevaraston ylläpitäminen. Tehtävä pitää sisällään tarpeen mukaan myös muuta suorittavaa työtä, esim. tavaroiden kantamista ja -kuljettamista.
Työaika on ma-la välillä, viitenä päivänä viikossa ja tavanomaisten toimistotyöaikojen puitteissa.

Toivomme löytävämme tehtävään sitoutuvan, joustavan, oma-aloitteisen ja hyvät kädentaidot omaavan henkilön, joka ei pelkää painetta, haasteita, vastuuta ja vaihtelevaa työnkuvaa. Tärkeintä tehtävässä menestymisen kannalta on tekevä, palveluhenkinen ja joustava asenne sekä kunnianhimoinen tahto menestyä. Tarjoamme mahdollisuuden tulevaisuudessa laajentaa työnkuvaa myös muiden palveluidemme parissa.

Tehtävä edellyttää:
-Vastuullista, tunnollista, täsmällistä ja huolellista luonnetta
-Äidinkielentasoisia suomen kielen taitoja
-Hyviä englannin kielen taitoja
-Vähintään B-ajokorttia
-Asiakaslähtöistä ajattelutapaa
-Hyviä organisointitaitoja, mukautumiskykyjä ja pitkää pinnaa

Tarjoamme:
-Osaavan ja hyvän työporukan tuen
-Mahdollisuuden vaikuttaa NTJ:n kehittämiseen
-Kiinteän kuukausipalkan + provisiot
-Monipuolisia, haastavia ja vaihtelevia työpäiviä
-Tarvittavat työvälineet tehtävässä menestymiseen
-Pakettiauton käyttöön työtehtävien suorittamista varten
-Hyvät urakehitysmahdollisuudet
-Yksityisen työterveydenhuollon ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
-Yhdessä viihtymistä työkavereiden kanssa virkistyspäivien ja henkilöstötapahtumien merkeissä  

Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita myös ennen hakuajan päättymistä. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja niin pian kuin mahdollista.

Tulemme todennäköisesti toteuttamaan ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelutyökalun avulla, jonka myötä kehotammekin hakijoita seuraamaan sähköpostiaan videohaastattelukutsun varalta.

Vastaan mielelläni lisätietokyselyihin arkisin klo 15-17 välisenä aikana numerossa 045-343 2722.

Rekrytointia hoitaa:
Ronie Oljemark
Palvelujohtaja
ronie.oljemark@wippiiwork.com
045-343 2722