(Poistunut julkaisusta)

NTJ Service Manager
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Wippii Work Oy on vuonna 2009 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa korkealaatuisia ja mutkattomia henkilöstönvuokraus- ja rekrytointipalveluita Etelä-Suomessa, erityisesti pääkaupunkiseudulla. Kehitämme toimintaamme ja toimintatapojamme jatkuvasti ja olemme vahvasti kasvuhakuinen yritys. Tällä hetkellä työllistämme sesongista riippuen 200-300 työntekijää kuukausitasolla ja toimimme usealla eri toimialalla.

Lue lisää meistä osoitteessa www.wippiiwork.com

Yrityksemme nimi viittaa ajatukseen siitä, että työnteon tulee olla myös hauskaa. Wippii Work Oy koostuu nuorekkaista ja monipuolisista henkilöstöalan ammattilaisista erilaisilla taustoilla. Toimistollamme työpäiviä värittää huumori, joskus varsin huonokin, ja nauru on täällä usein herkässä! Työmme otamme kuitenkin aina vakavasti. Kauppalehden myöntämä vuoden 2018 Kasvaja-sertifikaatti takataskussa vaikutamme Kaivokadulla, aivan Helsingin ydinkeskustassa.

Yksi nopeiten kasvavista palveluistamme on Nopean Toiminnan Joukot (NTJ), jonka luotsaamiseen haemme nyt

NTJ SERVICE MANAGERIA

kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tutustu tarkemmin myös NTJ-sivuihimme osoitteessa https://www.ntj.fi/

Tule mukaan osaksi Suomen joustavinta työntekijäpalvelua! Haemme Nopean Toiminnan Joukkojen (NTJ) vetovastuuseen loistotyyppiä. Tavoitteenamme on löytää esimieskokemusta omaava henkilö esimerkiksi kiinteistöhuollon-, teollisuuden-, tai rakennuksen aloilta tai ylipäätään palvelualojen parista. Voit toki olla myös henkilöstöpalvelualalla kokenut, tai muilta osin työllistämisen parissa työskennellyt! Tärkeintä kuitenkin on järjestelmällinen, varma ja inspiroiva ote nopeatempoiseen esimiestyöhön sekä aito kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja koordinoida omaa tiimiä.

Noin 200-henkisen NTJ-työntekijäreservin kautta työskentelee päivittäin kymmeniä keikkatyöntekijöitä, joiden työllistämisestä vastaavat reippaat ja omistautuneet Team Leaderimme. Hakemamme Service Manager tulee heidän lähiesimiehekseen ohjaten, aikatauluttaen, ohjeistaen, sparraten ja tukien heitä päivittäisessä työssään.
Työnkuvaan kuuluu myös suorittavaa työtä kummankin Team Leaderin rinnalla, kuin myös hallinnollista vastuuta mm. palkka- ja laskutusasioiden parissa. Työtä tehdään viitenä päivänä viikossa ma-la välillä tavanomaisten toimistotyöaikojen puitteissa, mutta edellytämme joustoa tarpeen mukaan. Talvikauden aikana Service Manager osallistuu lisäksi lumipäivystykseen, jonka myötä työaika osuu ajoittain myös iltoihin, öihin ja viikonloppuihin.

Toivomme löytävämme tehtävään sitoutuvan, joustavan, mukautumiskykyisen ja hyvät ihmissuhdetaidot omaavan henkilön, joka ei pelkää painetta, haasteita, vastuuta, vaihtelevaa työnkuvaa.


Tehtävä edellyttää aiemmin mainitun lisäksi:
-Vastuullista, tunnollista, täsmällistä ja huolellista luonnetta
-Aikaisempaa esimieskokemusta
-Vähintään B-ajokorttia
-Asiakaslähtöistä ajattelutapaa
-Hyviä organisointitaitoja, mukautumiskykyjä ja pitkää pinnaa
-Hyviä teknisiä ja tietoteknisiä taitoja
-Joustavuutta työaikojen suhteen

Eduksi katsomme:
-Kaiken kokemuksen työn johtamisesta
-Aikaisemman kokemuksen

Tarjoamme:
-Perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään, unohtamatta koko Wippii Workin väen tukea
-Erinomaiset mahdollisuudet vaikuttaa NTJ:n kehittämiseen
-Muokattavan työnkuvan valitun henkilön kompetenssien mukaan
-Kokoaikaisen, pitkäaikaisen työsuhteen
-Kiinteän kuukausipalkan
-Monipuolisia, haastavia ja vaihtelevia tehtäviä
-Kaikki tarvittavat työvälineet tehtävässä menestymiseen
-Kattavan ajoneuvokaluston työtehtävien suorittamista varten
-Hyvän mahdollisuuden osallistua yritystoiminnan ja palveluiden kehittämiseen
-Yksityisen työterveydenhuollon ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
-Yhdessä viihtymistä työkavereiden kanssa virkistyspäivien ja henkilöstötapahtumien merkeissä

Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita myös ennen hakuajan päättymistä. Lisääthän hakemukseen myös palkkatoiveesi. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja niin pian kuin mahdollista.

Tulemme toteuttamaan ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelutyökalun avulla, jonka myötä kehotammekin hakijoita seuraamaan sähköpostiaan videohaastattelukutsun varalta.

Vastaan mielelläni lisätietokyselyihin arkisin klo 15-17 välisenä aikana numerossa 045-343 2722.

Rekrytointia hoitaa:
Ronie Oljemark
Palvelujohtaja
ronie.oljemark@wippiiwork.com
045-343 2722