(Poistunut julkaisusta)

NTJ Pesu- ja Yleistyöntekijä
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2019

Wippii Work - Nopean Toiminnan Joukot on jo kuudetta vuotta toimiva ja kasvava brändimme. Tuottamamme kiinteistöjen tukipalvelut, kuten erilaiset pesupalvelut, ovat merkittävä osa Nopean Toiminnan Joukot (NTJ) palvelua. Pesupalveluidemme keskiössä ovat liikkuvat pesuyksikkömme, jotka liikkuvat erilaisissa kiinteistökohteissa ensiluokkaista pesua suorittaen. Konseptimme on rajussa kasvussa, jonka takia olemme hakemassa pikaisella aikataululla osaavan ja ahkeran

NTJ PESU- JA YLEISTYÖNTEKIJÄN
toistaiseksi voimassa olevaan, vakituiseen työsuhteeseen. Työtä on kokopäiväisesti ja pääasiassa pesutöiden parissa, mutta pesupalveluiden sesonkiluonteisuudesta johtuen, työ edellyttää työskentelemistä myöskin muissa työtehtävissä joihin asiakkaamme saattaisivat Nopean Toiminnan Joukkojen (NTJ) palvelun puitteissa tilata työvoimaa.

Pesutyöntekijänä tehtäväsi on mm. ajaa eri kerrostalokohteisiin ja pestä taloyhtiöiden roskakatoksia sekä niissä olevia roska-astioita. Käyttöön annetaan vartavasten pesutarkoitukseen varustettu pakettiautomme, joka sisältää vesitankin, käsikäyttöisen painepesurin ja kaikki tarvittavat lisävarusteet/tarvikkeet. Edellä mainittujen lisäksi, teet NTJ konseptimme puitteissa töitä asiakkaillemme niinä aikoina, kun pesutyötä ei ole tarjolla. Työt vaihtelevat laidasta laitaan, mutta niitä kaikkia yhdistää, että niistä selviää ”ahkera käsipari”. Ei kuitenkaan ole haitaksi jos sinulla pysyvät työkalut- ja pienkoneet käsissä, välttämätöntä se ei kuitenkaan ole.


Työpäivät ovat yleensä 8h mittaisia ja sijoittuu pääosin arkipäiviin, mutta työtä on projekti- ja työmaakohtaisesti mahdollista tehdä myös ilta-aikaan ja viikonloppuisin. Tehtävään annetaan palkallinen koulutus, jonka jälkeen työtä on tarjolla 5 päivää viikossa. Toivomme kuitenkin joustoa työaikojen suhteen, sillä työpäivät saattavat venyä, nämä toki hyvitetään asianmukaisesti. Työt alkavat koulutuksella välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

Työsuhteen edetessä ja ammattitaidon kehittyessä on tarjolla myös laajempien ja vaativampien pesukohteiden pesua.


Tehtävä edellyttää:


-Aikaisempaa työkokemusta painepesurilla tapahtuvasta pesusta
-B-ajokorttia ja kokemusta pakettiautolla ajosta
-Aidosti työtä pelkäämätöntä asennetta ja tekemisen meininkiä
-Valmiutta fyysiseen ja raskaaseen työhön
-Halua sitoutua tehtävään
-Kykyä kommunikoida suomeksi ja englanniksi


Tehtävään sitoutuvalle tarjoamme:


-Kilpailukykyisen tuntipalkan, jonka lisäksi TES mukaiset lisät
-Hyvät mahdollisuudet lisätienesteille (suoritebonus)
-Ammattimaiset ja laadukkaat työkalut työssä menestymiseen
Suosittelemme jättämään hakemuksen HETI, sillä paikka täytetään niin pian kuin mahdollista.
Valitettavasti emme huomioi hakemuksia puhelimitse, joten jätäthän hakemuksen järjestelmämme kautta.

Voit käydä tutustumassa tuottamiimme kiinteistöjen tukipalveluihin: https://www.pesemme.fi/

Rekrytointia hoitaa:
Heikki-Veli Nykänen
Palvelu & Asiakkuuspäälikkö
heikki-veli.nykanen@wippiiwork.com
044 770 0099