(Poistunut julkaisusta)

Noutopihan esimies Stark Kuopio
Stark Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Töihin STARK Kuopioon

HAEMME KUOPION STARK YKSIKKÖÖN NOUTOPIHAN ESIMIESTÄ VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN

Noutopihan esimies vastaa siitä, että Kuopion noutopihalla asiat ja arki rullaavat. Tehtävässäsi toimit noutopihahenkilökunnan esimiehenä.

Olet positiivinen tiimipelaaja, joka ansaitsee luottamuksen kohtelemalla reilusti työkavereita, asiakkaitamme ja kumppaneitamme. Sinulla on intohimoa työtäsi ja sen kehittämistä kohtaan. Teet työsi tänään hyvin ja huomenna vielä paremmin. Johdat tiimisi tekemään tinkimättömällä ammattiylpeydellä sen, minkä lupaamme.

Toivomme, että sinulla on osaamista rakennustarvikkeista ja puutuotteista, esimiestyöskentelystä ja logistiikasta. Työvuorosuunnittelu ja asiakaspalvelu ovat sinulle tuttuja asioista. 

Sinulla on tehtävään sopiva koulutus sekä tietoteknistä osaamista ohjelmistojen kanssa. Arvostamme tuloshakuisuutta, hyvää organisointitaitoa sekä halua auttaa asiakkaitamme löytämään heille sopivat tuotteet, palvelut ja ratkaisut.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Ismo Koski puh. 040 359 2639 tai email ismo.koski@stark-suomi.fi

 


Jos kiinnostuit ja haluat olla mukana rakentamassa reilusti vahvempaa huomista yhdessä asiakkaidemme kanssa, niin lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 1.11.2020 mennessä.