(Poistunut julkaisusta)

Noutopihamyyjiä kesäksi (30 h/vko) K-Rauta Mikkeli
K-Rauta Mikkeli

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on rautainen ote uuden oppimiseen, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä innokas noutopihamyyjä huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi K-Rauta Mikkelissä  on tänäkin kesänä yllättävän helppoa.


Jos siis haluat kesätyön, jossa pääset auttamaan ja opastamaan ihmisiä rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen parissa, olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, on meillä juuri sinulle töitä.


Odotamme sinulta:


- iloista asiakaspalveluasennetta


- positiivista ja reipasta mieltä


- rohkeutta lähestyä asiakkaita


- kiinnostusta kaupan alaan


- työtä pelkäämätöntä asennetta


- vähintään 18 vuoden ikää


Meillä K-Rauta Mikkelissä työskentelet suuressa, iloisessa porukassa. Kokemuksesi tai koulutuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, silläperehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi.


Meillä K-Raudassa työskennellään rautaisella otteella, reippaassa tahdissa, mutta rennolla ja iloisella mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme sinulle:


- monipuolisen ja vastuullisen työn


- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin


- hauskat ja innostavat työkaverit


- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi


Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 15.2.2020 mennessä osoitteeseen juha.pastila@k-rauta.fi.


Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 1.4. – 31.8. (kesto sovittavissa).


-----------


K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.