(Poistunut julkaisusta)

Noutopihamyyjä/varastotyöntekijä
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme noutopihamyyjää/varastotyöntekijää erikoistavarakaupan toimialalle. Työtehtäviin kuuluu mm. päivittäinen asiakaspalvelu, tuotteiden keräily asiakkaiden tilausten mukaisesti sekä kuormien purku ja tuotteiden esillepano. Työtä on tarjolla sesongin ajaksi - aloitus huhtikuussa ja työn kesto arviolta elo-syyskuulle.
Odotamme sinulta
Odotamme hakijalta rakennustarvikkeiden tuntemusta, trukinajotaitoa ja hyviä asiakaspalvelutaitoja. Pystyt työskentelemään oma-aloitteisesti ja toimit luontevasti asiakaspalvelussa eikä kiireisetkään tunnit haittaa työstä suoriutumisessa. Kaupan alan työajat ma-la, sopivat elämänrytmiisi vaivattomasti.
Koulutus ja työkokemus
Ensisijaisesti haemme henkilöä, jolla on rakennusalan tutkinto ja/tai työkokemuksen kautta saatu alan tuotteiden hyvä tuntemus. Aikaisempi työkokemus kaupan alan tehtävistä katsotaan myös eduksi, mutta ennen kaikkea arvostamme oikeanlaista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja iloista työskentelyotetta sekä halua oppia uutta.
Muut tiedot
Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakemuksesi 31.3.2020 mennessä os. www.vmp.fi. Mikäli olet jo työnhakijana meillä, merkitse työpaikka kiinnostavaksi. Toimi viipymättä, sillä täytämme paikan heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistäänoin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu
liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.
Kesto
6-7kk
Lisätietoja
Heidi Lehtinen, heidi.lehtinen@eezy.fi, 0440 450 812
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.03.2020 mennessä.