(Poistunut julkaisusta)

Noutopihamyyjä - Vääksy
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020
SK-Center on koko kodin ja vapaa-ajan asunnon täyden palvelun ostospaikka. SK CENTER Rautanet on 20 vuoden kokemuksella Vääksyssä toimiva, Rautanet ketjuun kuuluva yritys. Yritys toimii omissa 2500 neliön ajanmukaisissa tiloissa keskellä Vääksyä, Päijänteen rannalla.Rautakauppavalikoiman lisäksi SK-Center myy mm. veneitä, perämoottoreita, puutarhakoneita, kalastustarvikkeita, taloustarvikkeita, sisustustuotteita. Palveluihin kuuluvat myös asennus, huolto sekä tarvittaessa rahoitus.
Etsimme asiakasyrityksellemme Vääksyn Säästö-Karit Oy:lle noutopihamyyjää huhtikuusta alkaen. Työsuhde solmitaan sesonkiajaksi kesän yli elo-/syyskuulle. Tehtäviisi kuuluvat noutopihan asiakkaiden palvelu, kuten tuotteiden mittaaminen ja lastaaminen sekä noutopihan yleiset tehtävät ja kunnossapito.
Toivomme sinulta reipasta asiakaspalveluasennetta, kokemusta myynnistä ja tietämystä rakennustarvikkeista ja muista rautakaupan tuotteista. Rakennusalan ammattilainen sinun ei tarvitse olla, mutta sinulla on edes jotain tietämystä esimerkiksi työkaluista tai remontoinnista. Olet omimmillasi asiakaspalvelutilanteissa ja sinulla on sana hallussa. Noutopihalla työskentelevällä on oltava ajokortti. Tarjoamme sinulle monipuolisen kesätyön mielenkiintoisessa ympäristössä sekä koko huumorintajuisen tiimin tuen. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan Markku Soppi, puh. 040 0270 943/ markku.soppi@eilakaisla.fi Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 5.4.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi Haethan pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.