(Poistunut julkaisusta)

Noutopihamyyjä - Vääksy
Vääksyn Säästökarit Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2019
SK-Center on koko kodin ja vapaa-ajan asunnon täyden palvelun ostospaikka. SK CENTER Rautanet on 20 vuoden kokemuksella Vääksyssä toimiva, Rautanet ketjuun kuuluva yritys. Yritys toimii omissa 2500 neliön ajanmukaisissa tiloissa keskellä Vääksyä, Päijänteen rannalla. Rautakauppavalikoiman lisäksi SK-Center myy mm. veneitä, perämoottoreita, puutarhakoneita, kalastustarvikkeita, taloustarvikkeita, sisustustuotteita. Palveluihin kuuluvat myös asennus, huolto sekä tarvittaessa rahoitus. Etsimme asiakasyrityksellemme Vääksyn Säästö-Karit Oy:lle noutopihamyyjää/ rautakauppamyyjää kesäksi. Työsuhde solmitaan sesonkiajaksi kesän yli elo-/syyskuulle. 

Odotamme sinulla olevan kokemusta asiakaspalvelusta tai myyntityöstä. 

Tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi
  • asiakaspalvelu
  • tavaroiden purku ja hyllytys
  • noutopihan asiakkaiden palvelu, mm. tuotteiden mittaaminen ja lastaaminen
  • rakennuskoneiden ja -laitteiden myynti
  • myymälän yleiset tehtävät ja kunnossapito
Toivomme sinulta reipasta asiakaspalveluasennetta sekä tietämystä rakennustarvikkeista ja -tuotteista. Rakennusalan ammattilainen ei tarvitse olla, mutta olet esimerkiksi remontoinut omaa taloasi/asuntoasi tai sinulla on hieman käsitystä ko tehtävistä. Olet omimmillasi asiakaspalvelutilanteissa ja sinulla on sana hallussa. Noutopihalla työskentelevällä on oltava ajokortti. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn mielenkiintoisessa ympäristössä sekä koko huumorintajuisen tiimin tuen.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, puh. 050 4356 653/ etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten ethän viivyttele hakemuksen lähettämisessä! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 24.6.2018 mennessä Kaislanet-palveluun.