(Poistunut julkaisusta)

Noutomyymälän myyjä Kodin Terraan Tuusulaan
HOK-ELANTO / Kodin Terra Tuusula

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Etsitkö kesätöitä varastotyön parista? Omaatko myös asiakaspalvelukokemusta? Haemme asiakkaallemme Kodin Terraan asiakaspalvelullista varastotyöntekijää noutomyymälään.

Etsimme reipasta ja oma-aloitteista varastotyöntekijää työskentelemään Kodin Terran noutomyymälässä monipuolisten rakennustarvikkeiden myynnin parissa. Olet valmis palvelemaan asiakkaita kaikissa rakentamiseen liittyvissä tarpeissa, etkä pelkää ihmisten kohtaamista. Olet tottunut fyysiseen työhön ja sinulla on kenties jo ymmärrystä rakentamisen ratkaisuista tai vahvaa kiinnostusta niihin. Osaat hahmottaa nopeasti kokonaisuuksia ja sinulla on reipas työote.

Työ tapahtuu ulkotiloissa rakentamisen noutomyymälän puolella. Toivomme, että sinulta löytyy myynnillistä asennetta, kassatyöskentely on osa työtehtävää. Sinulla on hyvä peruskunto, olet luotettava, huolellinen ja tarkka. Aiempi kassa- ja/tai varastotyökokemus katsotaan ehdottomasti eduksesi, trukkikokemus on suotavaa.

Työaika on 25/ h viikko, työajat ovat Kodin Terran aukiolojen mukaan. Työ alkaa 1.4. ja kestää 30.8.2020 saakka. Palkkaus on Kaupan TES- mukaan.

Jos kiinnostuit, niin jätäthän meille hakemuksesi heti! Muistathan liittää hakemukseen myös cv:n sekä koulu- ja työtodistuksesi.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.