(Poistunut julkaisusta)

Noutomyymälän myyjä kesätyöhön
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Etsitkö vielä kesätyötä? Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Haluatko työskennellä rennossa porukassa?

Etsimme sinua asiakaspalvelun tehtäviin K-Rauta Lielahden noutomyymälään. Tehtävä on elokuun loppuun asti kestävä määräaikaisuus, joten se soveltuu erittäin hyvin esimerkiksi kesätyöksi. Työtä on tarjolla noin 25-30 tuntia viikossa ja työvuorot tulevat sijoittumaan myymälän aukioloaikoihin, työtä on siis sekä arkisin että viikonloppuisin.

Tehtävässä tulet työskentelemään noutovarastossa kuluttaja- ja yritysasiakkaita palvellen. Vastaat omalta osaltasi siitä, että K-Rauta Lielahdessa asioivat asiakkaat saavat asiantuntevaa palvelua ja hyvän asiakaskokemuksen. Työ noutovaraston puolella on osittain ulkoilmatyötä.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta kaupan tai rautakaupan asiakaspalvelun tai logistiikan työtehtävistä sekä perusosaamista rautakaupan tuotteista. Myös alan koulutus on plussaa, muttei välttämätöntä. Tärkeintä on reipas ja toimeen tarttuva asenne sekä aito halu palvella asiakkaita.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työn sekä hauskat ja innostavat työkaverit. Saat mahdollisuuden päästä osaksi asiantuntevaa tiimiä alansa markkinajohtajaketjuun. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan (mahdollisimman pian) ja se täytetään heti soveltuvan tekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa: Anna-Leena Mustonen/Adecco, puh. 050 386 9112.