(Poistunut julkaisusta)

Noutomyyjä Vantaalle
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Etsitkö itsellesi työtä, jossa voit olla asiakkaiden kanssa tekemisissä? Oletko kiinnostunut tekniikasta, etkä pelkää tietoteknisiä järjestelmiä?

Asiakkaamme etsii kauttamme lähellä Vantaan lentokenttää sijaitsevaan myymälään/varastotiloihinsa noutomyyjää päivävuoroon kokoaikaiseen työsuhteeseen. Noutomyyjän pääasiallisiin työtehtäviin kuuluu asiakkaiden palvelua ja ohjeistusta myymälän puolella. Usein aikaa riittää hyvin myös muihin työtehtäviin, jolloin työskennellään tuotanto- ja varastotehtävien parissa.

Olet aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta omaava- tai teknisten asioiden parissa viihtyvä henkilö, jolla on työtä pelkäämätön asenne, nopea oppimiskyky ja halu opetella uusia asioita. Työtä tehdään pienessä rennossa työporukassa, joten joustavuus ja oma-aloitteisuus on tehtävässä tärkeitä ominaisuuksia. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja tehtävässä on sopimuspalkka.

Työsopimus on aluksi puolen vuoden määräaikaisuus, jonka jälkeen on tarkoitus rekrytoitua asiakkaamme kirjoille vakituiseksi työntekijäksi. Mikäli paikka tuntuu sinulle sopivalta, jätä hakemuksesi heti. Tehtävässä on aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä.