(Poistunut julkaisusta)

Noutomyyjä LVI-Dahl Oy:lle Joensuuhun
LVI-Dahl Joensuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019

Kiinnostaako vakituinen työsuhde LVI-alan johtavan tukkukaupan palveluksessa? Onko sinulla aiempaa kokemusta noutomyynnin ja varaston työtehtävistä?

Etsimme nyt asiakkaallemme Joensuussa sijaitsevaan viihtyisään palvelupisteeseen ahkeraa, oma-aloitteista ja luotettavaa työntekijää. Työtehtävät koostuvat pääosin asiakaspalvelusta noutotiskillä, henkilökohtaisesta myyntityöstä ja itsenäisestä varastonhoidosta. Työtä tehdään arkisin 7-16 välille sijoittuvissa työvuoroissa. Työsuhde solmitaan suoraan asiakkaamme kanssa.

Etsimämme henkilöt ovat reippaita, itseohjautuvia ja motivoituneita henkilöitä, jotka pitävät fyysisestä ja liikkuvasta työstä sekä viihtyvät rennossa ja aktiivisessa työympäristössä. Työtehtävissä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, hyvää oppimiskykyä sekä rohkeutta tarttua erilaisiin työtehtäviin. Tärkeintä meille on löytää huippu tyyppejä, jotka ovat aidosti kiinnostuneita tämän tyyppisistä tehtävistä ja jotka pystyvät omalla toiminnallaan tukemaan ja vahvistamaan nykyistä työyhteisöä.

Tehtävän menestyksekäs hoito edellyttää:

-Asiakaspalveluhenkeä ja hyviä vuorovaikutustaitoja

-Oma-aloitteellisuutta ja kykyä toimia tiimissä

-LVI-alan tai muun teknisen alan työkokemusta/koulutusta

-Paineensietokykyä

-Organisointitaitoja

Tarjoamme kokoaikaista ja vakituista työtä viihtyisästä varastosta mukavilla ja kannustavilla työkavereilla höystettynä. Työssä on mahdollisuus aloittaa heti sopivan henkilön löydyttyä, tarkka aloituspäivä sovitaan erikseen.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, ja uskot olevasi etsimämme huippu tyyppi, jätä hakemuksesi meille välittömästi! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla Timo Vainikainen ark.9-14 p. 0500 378 580