(Poistunut julkaisusta)

Notariaattisihteeri
OP Kuusamo

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Etsimme nyt pankkiimme vakituiseen työsuhteeseen

 

Notariaattisihteeriä

 

Tehtävästä

Notariaattisihteerin työssä valmistelet lakimiehellemme asiakkaidemme lainopillisia toimeksiantoja, kuten perunkirjoituksia ja kauppakirjoja. Tarvittaessa kykenet hoitamaan toimeksiantoihin liittyviä neuvotteluita myös itsenäisesti. Ihmisläheisellä otteellasi luot asiakkaalle ylivertaisen asiakaskokemuksen. Hoidat myös muita lakipalveluihin liittyviä tehtäviä, kuten toimeksiantojen laskutuksen ja arkistoinnin, sekä lisäksi pankkimme sisäisiä hallinnollisia sihteeritehtäviä.

Tehtävänkuvassasi painottuu myynnillinen ja aktiivinen ote asiakaspalveluun, koska pääset samalla kartoittamaan kokonaisvaltaisemmin asiakkaan laajempia tarpeita OP Ryhmän pankki- ja vakuutuspalveluvalikoimasta. Toimit siten tiiviissä yhteistyössä pankkimme muiden asiantuntijoiden kanssa.

 

Oikean osaajan tunnusmerkit

Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto (esim. oikeustradenomi) ja olet työntekijänä tarkka ja oma-aloitteinen. Osaat mukauttaa ajankäyttösi dynaamisen työympäristön tarpeisiin sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Sinulta löytyy myös reilusti myynnillistä otetta ja nautitkin suuresti asiakasrajapinnassa työskentelystä. Asiakaspalvelutaitosi ovat timanttiset; sormi ei mene sinulla suuhun tiukemmassa tai tunteellisessakaan asiakaspalvelutilanteessa, vaan käytät niissä sujuvasti empaattisia, luottamusta herättäviä vuorovaikuttamisen taitojasi.

Koska Kuusamo on suosittu matkakohde, kohtuullinen englannin kielen taito varmistaa menestymisesi myös kansainvälisten asiakkaiden palvelemisessa.

Arvostamme erityisesti aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

 

Mitä tarjoamme?

Tämä on täydellinen mahdollisuus sinulle, joka haluat vakituisen työsuhteen ja ihmisläheisen työn lainopillisten asioiden parista. Jokainen päivä on erilainen ja tuo mukanaan haasteita ja kehittymisen mahdollisuuksia. Pienessä pankissamme pääset osaksi lämminhenkistä, tiivistä tiimiä, ja sinulla on vierelläsi kokeneita pankki-, vakuutus- ja kiinteistövälityksen konkareita.

 

Haluamme pitää myös huolen työntekijöistämme, joten siksi meiltä löydät hyvän työilmapiirin ja kehitysmahdollisuuksien lisäksi OP Ryhmän tunnetusti laajat ja arvostetut henkilökuntaedut. 

 

Tästä eteenpäin

Kiinnostuitko? Toimitusjohtaja Kari Kivelä ja pankkilakimies Emmi Virranniemi kertovat sinulle mielellään lisää työstä ja pankistamme työpaikkana, puh. 0400 606796 (Kari) ja 010 256 2417 (Emmi) tai kari.a.kivela@op.fi ja emmi.virranniemi@op.fi.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 11.8.2019 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta hae tehtävään vasta viimeisenä hakupäivänä. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!