Nosturinkuljettajia Pyhäjoelle
Enersense

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021

Etsimme nyt töihin ajoneuvonosturinkuljettajaa tai Hiab-nosturiauton kuljettajaa ydinvoimalatyömaa-alueelle Pyhäjoelle. Töitä on tarjolla alkuun vuokran kautta useammaksi kuukaudeksi ja hyvälle tekijälle mahdollisesti useammaksi vuodeksi jatkoja. Aloitus niin pian kuin mahdollista.

Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla ajoluvat voimassa sekä näyttöjä vastaavista töistä. Tehtävään valitulta henkilöltä pyydetään myös suostumus työhöntulotarkastukseen, johon kuuluu taustaselvitys, työterveystarkastus sekä huumetesti. Näiden läpäiseminen on edellytys alueella työskentelemiselle.

Työhönottopaikka on Pyhäjoella. Majoituskylästä on saatavilla nimellisellä korvauksella majoitusta. Käytössä on työaikapankki; työpäiviä on yleensä 5-6 viikossa ja työtunteja 9-10 h päivässä, mutta väliin voi olla lyhyitä jaksoja, jolloin ei työskennellä. Palkkaus infra-alan tessin mukaan.

Haastattelemme sopiviksi katsomamme hakijat joko videon välityksellä tai Oulun toimistolla.

TYÖTEHTÄVÄ: Nosturinkuljettajia
TYÖPAIKAN SIJAINTI:
Pyhäjoki
TYÖN KESTO: Aloitus sopimuksen mukaan heti kun mahdollista. Töitä on tarjolla alkuun vuokran kautta useammaksi kuukaudeksi. 

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
-Alan ammattitutkintoa
-Hyvää asennetta työntekoon
-Hyvää fyysistä kuntoa
-Joustavuutta
-Työhöntulotarkastuksen läpäisemistä

MEILLÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa tai kirjoittaa, niin kerron lisää:
-Jouni Palosaari, 0400 904 349 tai jouni.palosaari@enersense.com

Enersense on rohkea joukko teollisuus-, energia-, rakennus- ja tietoliikennealan ammattilaisia, joiden visiona on rakentaa kestävää ja puhdasta tulevaisuutta. Meitä enersenseläisiä työskentelee jo noin 2400 monipuolisissa alan tehtävissä. Tarjoamme mielenkiintoisia työmahdollisuuksia yhdestä päivästä vuosien mittaisiin projekteihin sekä vakituisiin tehtäviin. Olemme kotimainen yritys, mutta toimimme kansainvälisesti noin 40 maassa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot