Nosturinkuljettaja ikkunanpesuihin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Oletko sinä korkeita paikkoja pelkäämätön kokenut nosturinkuljettaja, joka osallistuu mielellään myös itse ikkunoidenpesuihin? Mahtavaa! Meillä on sinulle töitä!

Haemme nyt asiakkaallemme kesäksi NOSTURINKULJETTAJAA Seinäjoelle.

Asiakkaamme toimii kiinteistöpalvelualalla ja vastaa useiden kohteiden peruspesuista mukaan lukien ikkunanpesut. Nosturinkuljettajana tehtäviisi kuuluu nostosuunnitelman laatiminen kohteiden vaatimusten mukaan, vuokranosturin käyttö sekä avustavat tehtävät ikkunanpesuissa. Työturvallisuus on meille tärkeää, joten turvallisuusriskien tunnistaminen ja ennaltaehkäiseminen lisää työtehtävän vastuuta. Työajat vaihtelevat aamu- ja iltavuorojen välillä riippuen, milloin ikkunoita voi eri kohteissa pestä. Työkohteet sijaitsevat Seinäjoella. Työt alkavat kesäkuussa ja kestävät urakoiden mukaan jopa elokuulle saakka.

Onnistut työssä, jos sinulta löytyy vankkaa kokemusta nosturinkuljettamisesta, nostosuunnitelmien laatimisesta sekä nostotilanteiden turvallisuusarvioinneista. Edellytämme valittavalta työntekijältä voimassa olevaa nostokorttia. Lisäksi katsomme suureksi eduksi avuliaan asenteen ja halukkuuden olla mukana ikkunanpesuissa. Työtehtävät ja -turvallisuus edellyttävät sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tule meille töihin! Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta rekrytointijärjestelmäämme viimeistään 31.5.2019.

Lisätietoja: Johanna Finström, johanna.finstrom@personalhuset.fi


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1263435
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Seinäjoki