(Poistunut julkaisusta)

Nosturin varusteiden asentaja, reissutyö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Haemme asiakkaallemme nosturin asennuksen varusteluihin reippaita avustavia työntekijöitä. Kyseessä on reissutyö vaihtuvilla paikkakunnilla.

Työnkuvaus

Nostureiden pystytyksen yhteydessä asennetaan välitasanteiden/tasojen kaiteita ja työvalaistuksen telineitä. Työhön voi sisältyä myös muita aputöitä liittyen nosturin varusteluun. Asennuksen aikana noustaan nosturiin (useiden kymmenien metrien korkeuteen), ja rungossa menee portaat, joissa tasoille edetään. Työtä tehdään työparin kanssa hyvää työturvallisuutta noudattaen.

Työntekijältä toivotaan reippautta ja oma-aloitteisuutta eikä hänellä päätä huimaa korkeallakaan. Häntä ei haittaa vaikka työpäivät venyvätkin. Voimassaoleva työturvallisuuskortti vaaditaan.

Työt alkavat mahdollisimman pian, heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työ on reissutyötä, jossa pääsääntöisesti majoitutaan viikot, jos työmaa on niin kaukana. Reissuista maksetaan päivärahat ja asiakas järjestää tarvittaessa majoituksen. Yhteiskyyti järjestetään asiakkaan toimipisteeltä.

Työn arvioitu kesto muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen, mahdollisuus työllistyä pidemmäksikin aikaa ja myös eri tehtäviin yritykseen.

Hakuprosessi

Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos tehtävä kuulostaa mielenkiintoiselta ja uskot siihen pystyväsi, laita rohkeasti hakemus tai soita Lindalle (p. 045 125 2737).

Lisätietoja;

Linda Pölkki, HR-konsultti

045 125 2737 / linda.polkki@workpower.fi