(Poistunut julkaisusta)

Nosturin kunnossapidon ammattilainen
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Suomen Henkilöstötalo on rehti ja huolehtiva työnantaja, joka työllistää vuosittain satoja työntekijöitä niin lyhyisiin kuin pitkiin työsuhteisiin lukuisille eri aloille. Työntekijöillemme tarjoamme reilut, vähintään työehtosopimusten (TES) mukaiset sopimukset, yksityisen työterveyshuollon, asianmukaiset työvarusteet, palkanmaksun kahdesti kuukaudessa sisäinen palkkahallintomme kautta. Henkilöstötalon koko osaava tiimi haluaa olla mukana työntekijöidensä uralla tarjoamalla joustavasti juuri heille sopivinta työtä.

Etsimme nyt asiakkaallemme nosturien kunnossapidon ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen Turkuun!

Työssäsi vastaat asiakkaiden puomi-, silta- ja satamanostureiden kunnossapidosta sekä näihin kohdistuvien palveluiden kehittämisestä. Työt suoritetaan Turun alueella joko asiakkaiden osoittamassa kohteessa tai omassa työpisteessäsi.

Työssä menestyminen vaatii sinulta sähköalan koulutusta sekä työkokemusta sähkömoottoreiden ja generaattoreiden huolto- ja kunnossapitotehtävistä. Lisäksi sinulla tulee olla nosturitarkastajan pätevyystodistus. Persoonaltasi olet teknisesti luova, ongelmaratkaisukykyinen, pidät itsenäisestä työskentelystä sekä olet oma-aloitteinen.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen vakaassa perheyrityksessä. Saat ympärillesi kannustavan työporukan tuen sekä mahdollisuuden kehittyä alasi osaajana. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tekijä työllistyy suoraan asiakkaamme kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. Rekrytointiprosessia hoitaa Suomen Henkilöstötalo.

Mikäli tunnistit itsesi hakuilmoituksesta, lähetä hakemus palkkatoiveineen joko sähköisen hakujärjestelmämme kautta tai soita suoraan Kaisalle 010 2306 526.

Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan Suomen Henkilöstötalon porukkaan! Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkiosumma on 100,00€!

Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/