(Poistunut julkaisusta)

NOSTURIN ALAMIES
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2018

Asiakasyrityksemme on uuden ajan palveluliike, joka toteuttaa räätälöityjä siivous- ja työmaapalvelupaketteja pääkaupunkiseudulla. Haemme heille määräaikaiseen työsuhteeseen NOSTURIN ALAMIESTÄ pitkäkestoiselle työmaalle Helsinkiin.

Nosturin alamieheltä vaadimme täysi-ikäisyyttä, hyvää suomen kielen taitoa, voimassaolevaa työturvallisuuskorttia, tieturvallisuus 1 sekä aiempaa kokemusta nosturin kanssa työskentelystä maasta käsin.

Edellytykset työnsaannille: Aiempi kokemus työstä, työturvallisuuskortti ja tieturva 1.

Lisäksi edellytämme hyvää ja monipuolista työotetta rakennustyömaa logistiikan erilaisiin tehtäviin. Olet myös tarvittaessa valmis hoitamaan roudaukseen liittyviä tehtäviä.

Tehtävä on aluksi määräaikainen, mutta se tarjoaa sinulle valtakunnallisella asiakasyrityksellämme pitkäkestoisen työmaan. Sekä lisäksi mahdollisuuden siirtyä myöhemmin asiakasyrityksemme kirjoille heidän työntekijäksi.

Jos sinulta löytyy hyvä asenne työhön ja tulet hyvin toimeen työyhteisön jäsenenä, niin laita meille hakemus pikaisesti www.amiko.fi sivujen kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Huomioithan, että haastattelemme jo hakuaikana ja ilmoitamme haastatteluun kutsuttaville hakijoille.