Nosturiautonkuljettaja
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2022

Tuotteena on Suomen sujuvin kattoremontti, jolle tarjoamme kattavan takuun. Hintamme ovat kilpailukykyiset ja lukuisat tyytyväiset asiakasreferenssit toimivat tukenasi. Uudet asiakkuutemme syntyvät usein tuttavan tai naapurin suosituksesta. Olemme haastaneet itsemme kehittämään toimialaamme ja toimimaan edelläkävijänä myös tulevaisuuden asiakkuusprosessien luomisessa. Myynnin tukena on digitaalisen markkinoinnin nykyaikainen kumppani, joka osaltaan tuo liidejä haaviin.

Meillä kattoremontin tekijöinä ovat omat, kotimaiset asentajamme. Varmistamme aina hyvän lopputuloksen ja asiakkaan tyytyväisyyden. Teemme kattoremontteja ympäri vuoden moniin olosuhteisiin soveltuvan kalustomme ansiosta. Annamme työllemme jopa 10 vuoden takuun, katemateriaaleille valmistaja antaa puolestaan 20-50 vuoden takuun. Mikäs siinä, Suomen sujuvin kattoremontti on myös luotettavin.

Haemme asiakkaallemme Kymen Kattokeskus Oy nosturiautonkuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaan kuuluu asennusryhmän toimintaan osallistuminen mm. vanhojen katteiden purkamisessa, uusien ja purettujen kattomateriaalien siirtämisessä ja uuden katon asentamisessa.

Kattoremontteja tehdään ympäri vuoden moniin olosuhteisiin soveltuvan kaluston ansiosta. 

Hyppää mukaan mukavaan tiimiin ja jätä hakemuksesi heti! 

Työsuhde alkaa Kouvolan Henkilöstöpalvelut Oy:n kautta ja 6kk jälkeen tarjoutuu mahdollisuus siirtyä asiakkaan kirjoille. 

Jätä hakemuksesi pian, kuitenkin viimeistään 31.1.2022 sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan sisällä.

Liitä hakemukseesi myös CV.

Lisätietoja tehtävästä Niina Cinpir

p. 040 183 6260 / niina.cinpir@eezy.fi 

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1553890
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka, Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kymenlaakso, Hamina, Iitti, Kotka