(Poistunut julkaisusta)

Nosturiautonkuljettaja (pääkaupunkiseutu)
Eilola Logistics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Hakuaika 04.12.2019 – 18.12.2019

Eilola Logistics Oy on pääkaupunkiseudun johtava nosturiautojen toimittaja. Lähtökohtamme kaikissa toiminnoissamme on asiakkaan odotusten ylittäminen. Olemme joustava kumppani kaikille sidosryhmillemme. Haluamme meidät muistettavan laadukkaana, erityisen turvallisena ja luotettavana toimijana. Tavoitteemme on, että liikenteessä näkyy puhdas ja näyttävä laitteemme. Työmaalla kalustostamme laskeutuu siististi yrityksen työvaatteisiin pukeutunut ammattilainen. Lähtiessä jää tyytyväinen asiakas. Tutustu yritykseemme kotisivuillamme www.eilola.fi.

Etsimme nyt joukkoomme ammattitaitoisia nosturiautonkuljettajia 115-200 tonnimetrisiin asennusnostureihimme pääasiassa pääkaupunkiseudun työmaille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• erinomaista kykyä toimia asiakaslähtöisesti
• kokemusta nosturiautolla työskentelystä
• Kuormausnosturin käyttö asennustyössä -osatutkintoa
• CE-ajokorttia ja voimassa olevia ammattipätevyyksiä
• erittäin oma-aloitteista työasennetta
• kykyä työskennellä itsenäisesti
• vastuunottokykyä ja ahkeruutta

Tarjoamme työntekijöillemme kattavan työterveyshuollon, laajan vakuutusturvan sekä virkistyssetelit. Saat käyttöösi nykyaikaisen kaluston ja ammattitaitoisimmat kollegat. Tukenasi on nuorekas ja kehittymishaluinen organisaatio, ja pääset osaksi työyhteisöä, jossa on mukava tehdä töitä.

Kyseessä on suorarekrytointi ja työllistyt suoraan asiakasyritykseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Täytä hakemus 18.12.2019 mennessä oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Laura Willberg, p. 050 411 0370 tai Esa Riikonen, p. 050 411 0372. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.