(Poistunut julkaisusta)

Nosturiasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme nyt oma-aloitteista ja osaavaa nosturiasentajaa asiakkaamme Turun alueen aluehuoltoyksikköön. Asiakasyrityksemme tarjoaa teollisuuden monipuolisia asennus- ja kunnossapitopalveluja koko Suomessa.

Työnkuvaus

Työtehtävät ovat pääosin silta-, puomi- ja satamanostureiden ja nostoapuvälineiden huolto-, korjaus- ja tarkastustöitä. Työtä tehdään asiakasyrityksemme asiakkaiden tuotantolaitoksilla pääsääntöisesti Turun alueella. Viikottainen työaika on 40h / vko.

Työn edellytykset

Edellytämme hakijalta sähköalan koulutusta, sähkö- ja mekaanisen puolen työkokemusta, hyviä ihmissuhdetaitoja sekä hyvää ongelmanratkaisukykyä. Toivomme, että hakijalla on valmius 2-vuorotyöhön. Työtehtävässä menestymistä tukee nosturitarkastajan pätevyystodistus, mekaanisten laitteiden, kuten pumppujen ja venttiilien tuntemus sekä perustiedot hydrauliikasta ja pneumatiikasta. 

Tarjoamme

Kannustavan palkkauksen sekä monipuolisen ja pitkäaikaisen työsuhteen osaavalle työntekijälle. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme linkistä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi