(Poistunut julkaisusta)

Nosturiasentaja komennustyöhön
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme määräaikaiseen komennustyöhön heinäkuun loppuun asti kokenutta nosturiasentajaa Hangon ja Ruotsin työkohteisiin. Kesän jälkeen on hyvä mahdollisuus pitempään työsuhteeseen asiakkaan palkkalistoille.

Nosturiasentajana osallistut meren pohjaan upotettavien putkien asennuksissa käytettävien nosto- ja lastauslaitteiden mekaniikka- sekä sähkökunnossapitotehtäviin. Pääsääntöinen työpiste on Hangossa, mutta töitä tehdään myös Ruotsin Karlshamnissa.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta nosto- ja/tai lastauslaitteiden kunnossapitotehtävistä sekä valmiutta työskennellä joustavasti komennustehtävissä Hangon ja Ruotsin Karlshamnin välisissä työkohteissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista.

Tarjoamme monipuolisen sekä haastavan nosturiasentajan komennustehtävän globaalisti merkittävän asennusprojektin parista. Järjestämme myös tarvittaessa majoituksen työkohteen läheltä sekä tarjoamme kilpailukykyisen palkan. Määräaikaisuuden jälkeen on hyvä mahdollisuus siirtyä asiakkaan palkkalistoille pitempään työsuhteeseen. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin päivävuorossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anssi Pekkarinen, 043 824 3624, anssi.pekkarinen@barona.fi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin jätäthän hakemusta mahdollisimman pian sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.