Nostolava - autonkuljettaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Aikainen lintu madon nappaa! Oletko kiinostunut kesätyöstä tai vakituisesta työstä auton ratissa ja korkeissa maisemissa?  Mahtavaa! Jatka lukemista, saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme asiakkaallemme työhönsä tarttuvaa nostolava-auton kuljettajaa.

Odotamme sinulta muutaman vuoden ajokokemusta, ja hydrauliikan sekä konehuollon osaamista. Suomen kieli on tehtävässä välttämätön.

Toivomme sinulta reipasta ja oma - aloitteista tekemistä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja teet työsi ahkeralla ja hyvälllä sykkeellä. Joustat tarvittaessa työaikojen suhteen sekä olet hyvässä fyysisessä kunnossa. Sinulla tulee olla matkustusvalmius. Tieturva- ja tulityökortit ovat plussaa.

Tarjoamme sinulle vaativan ja monipuolisen tehtävän huumorintajuisessa ja osaavassa porukassa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Hakuaika 16.2.2020 asti. Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Suomalainen, 050 592 5575, katja.suomalainen@personalhuset.fi.

Asiakkaamme etsii tekijää mahdoliseen vakituiseen työsuhteeseen!

P.S Ethän pelkää korkeita paikkoja!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi //hyväätyötä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1334594
  • Tehtäväalue: Liikenne/kuljetus/ logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.2.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme