(Poistunut julkaisusta)

Nostolaitetarkastaja (Pirkanmaa) REKRYTOINTI
NLT Oy / Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Asiakasyrityksemme NLT Nostolaitetarkastus Oy on valtakunnallisesti toimiva, akkreditoitu ja valtuutettu nostolaitetarkastuslaitos. Kasvaneen kysynnän vuoksi etsimme heille oppimiskykyistä ja myyntitaitoista

NOSTOLAITETARKASTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen Pirkanmaan alueelle.

Hakijalla tulee olla koulutustaustasta riippuen vähintään kahden vuoden kokemus erilaisista nostolaitteista ja nostureista. Tehtävässä menestymiseen vaaditaan aitoa kiinnostusta nostolaitteista, nopeaa oppimiskykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tulosvastuullista ja myyntihenkistä ja asiakaspalveluhenkistä asennetta. Lisäksi työssä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, B-ajokorttia, tietokoneen käyttötaitoa sekä erityisesti valmiutta ja joustavuutta liikkuvaan työhön. Työ sisältää kattavan perehdytyksen, joten nostolaitetarkastajan sertifikaattia tai aiempaa kokemusta tarkastajan tehtävistä ei edellytetä.

Työ on itsenäistä päivätyötä, mutta sisältää suureksi osaksi asiakaskäyntejä ja tarkastuksia, joten reissupäiviä kertyy. Työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä, mahdollisesti pikaisestikin. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työssä sovelletaan teknologiateollisuuden toimihenkilöitä koskevaa työehtosopimusta.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera osoitteessa www.alenconsulting.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Pertti Nurmi, p. 044 740 4503.