Nostolaitetarkastaja, NLT Nostolaitetarkastus Oy (Länsi-Suomi) REKRYTOINTI
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Asiakasyrityksemme NLT Nostolaitetarkastus Oy on valtakunnallisesti toimiva, akkreditoitu ja valtuutettu nostolaitetarkastuslaitos. Kasvaneen kysynnän vuoksi etsimme heille oppimiskykyistä ja myyntitaitoista 

NOSTOLAITETARKASTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen Länsi-Suomen alueelle.

Hakijalla tulee olla koulutustaustasta riippuen vähintään kahden vuoden kokemus erilaisista nostolaitteista ja nostureista. Toivomme hakijoilta myös tehtävään soveltuvaa koulustusta (esim. tekninen insinööri). 

Tehtävässä menestymiseen vaaditaan aitoa kiinnostusta nostolaitteisiin, nopeaa oppimiskykyä, hyviä ja selkeitä vuorovaikutustaitoja sekä tulosvastuullista ja myynti- sekä asiakaspalveluhenkistä asennetta. Lisäksi työssä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, B-ajokorttia, tietokoneen käyttötaitoa sekä erityisesti valmiutta ja joustavuutta liikkuvaan työhön. Työhön annetaan kattava perehdytys, joten nostolaitetarkastajan sertifikaattia tai aiempaa kokemusta tarkastajan tehtävistä ei edellytetä.

Työ on itsenäistä päivätyötä, mutta sisältää suureksi osaksi asiakaskäyntejä ja tarkastuksia, joten reissupäiviä kertyy. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, palkkaus on sopimuksen mukainen. Työssä sovelletaan teknologiateollisuuden toimihenkilöitä koskevaa työehtosopimusta. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera pikimmiten. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Pertti Nurmi, p. 044 740 4503.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1259280
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Pertti Nurmi (pertti.nurmi (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: p. 044 740 4503
  • Sijainti: Länsi-Suomi