(Poistunut julkaisusta)

Nostokonekuljettaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2018

Haemme asiakkaallemme nostokonekuljettajaa

Työtehtävät pitävät sisällään lastausta ja materiaalikuljetuksia työmaakohteisiin, jotka sijaitsevat Itä-Suomen alueella. Ajot tapahtuvat pääsääntöisesti illaksi kotiin periaatteella, tarvittaessa yön yli.

Hakijalta edellytetään voimassa olevaa ammattiajolupaa sekä työturvallisuus- ja tulityökorttia. Eduksi katsotaan raskaan kaluston huoltoon liittyvä kunnossapito-osaaminen. Asiakasyritys kouluttaa nostojen ja lastauksen tehtäviin.

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen aluksi RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä. Työsuhteessa noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta, palkkaus urakkatyön sopimuspalkkaus ja mahdolliset päivärahat. Majoitus järjestetään tarvittaessa kohteissa tai lähialueella.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen arkisin klo 10-14 puh. 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkpalvelu.fi

 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.