(Poistunut julkaisusta)

Nosto-ovitarkastaja
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2020

Haemme Pirkanmaan alueelle tarkastajaa sähkökäyttöisten nosto-ovien tarkastuksiin ja vaatimustenmukaisuuden arviointiin. Toimipaikkasi on Tampere.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus mieluiten sähkötekniikan alalta, esimerkiksi asentaja, insinööri tai teknikko. Koulutuksesi antaa sinulle valmiuden työskennellä sähkötiloissa. Voit olla alan kokenut ammattilainen tai työuran alkuvaiheessa oleva, jolla on vahva motivaatio kehittyä alalle. Työkokemus konekäyttöisistä nosto-ovista, nostolaite- tai sähköalalta on eduksi.  Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote sekä halu kehittyä työssä ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Lisäksi arvostamme palveluhenkisyyttä, sujuvia vuorovaikutustaitoja, myynnillisiä valmiuksia, hyviä it-taitoja sekä joustavuutta ja vastuullisuutta. Työssäsi tarvitset matkustusvalmiutta kotimaassa. Englannin kielen taito on tehtävässä eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja liikkuvan työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat/ viimeistään 20.12.2020.