(Poistunut julkaisusta)

Nosto-ovitarkastaja
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Haemme Oulun alueelle tarkastajaa sähkökäyttöisten nosto-ovien tarkastuksiin ja vaatimustenmukaisuuden arviointiin.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus mieluiten sähkötekniikan alalta, esimerkiksi insinööri tai teknikko. Koulutuksesi antaa sinulle valmiuden työskennellä sähkötiloissa. Voit olla alan kokenut ammattilainen tai työuran alkuvaiheessa oleva, jolla on vahva motivaatio kehittyä alalle. Työkokemus konekäyttöisistä nosto-ovista, nostolaite- tai sähköalalta on eduksi. Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote sekä halu kehittyä työssä ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Lisäksi arvostamme palveluhenkisyyttä, sujuvia vuorovaikutustaitoja, myynnillisiä valmiuksia, hyviä it-taitoja sekä joustavuutta ja vastuullisuutta. Työssäsi tarvitset matkustusvalmiutta kotimaassa, erityisesti Pohjois-Suomen alueella. Englannin kielen taito on tehtävässä eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja liikkuvan työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Lue myös mitä Severi, Lauri, Petri ja Satu kertovat työskentelystä Kiwa Inspectassa:

  • Rento mutta asiantunteva – Kiwa Inspectassa toteutuu paras mahdollinen kombinaatio
  • Kiwa Inspectan onni on huikeat asiantuntijat

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.inspecta.fi/rekrytointi viimeistään 21.10.2018.