(Poistunut julkaisusta)

Nosto-oviasentaja
Doorway

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019
Doorway Finland Oy on perustettu kesällä 2012 aidon kiinnostuksen, vakaan ammattitaidon ja pitkän kokemuksen saattelemana. Doorway toimii teknisten ovien toimialalla ja on alansa nopein kehittyjä. Tällä hetkellä työllistämme 40 henkilöä ja tarvitsemme lisää tekijöitä huipputiimiimme. Doorway tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisen ja tyylikkään ratkaisun, joka kattaa kaikki kiinteistön teknisten ovien toteutukset suunnittelusta asennukseen ja ylläpitoon.

Asiakkaamme Doorway Finland Oy:n toiminnan kasvaessa haemme heille nosto-oviasentajia Seinäjoelle vakituiseen työsuhteeseen. Nosto-oviasentajien tehtävänä on ovien asentaminen, sekä huoltotehtävät.

Edellytämme hakijoilta hyvää asennetta työntekoon ja halua oppia nosto-ovi asennuksien ammattilaiseksi. Aiempi kokemus asennustöistä katsotaan eduksi, mutta sinun ei tarvitse olla vielä valmis ammattilainen, kunhan työkalut kestävät käsissä. Lisäksi hakijoilla tulee olla vähintään B-kortti. Eduksi luemme C-kortin ja voimassa olevat tulityö- ja työturvakortit.

Työpaikka sijaitsee Seinäjoella, mutta työ on pääsääntöisesti maanantaista torstaihin reissutyötä länsi- ja etelä-suomen alueella. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Doorwayn välille.

tarjoamme:
- kattavan perehdytyksen työtehtäviisi
- hyvän työporukan
- erinomaiset työvälineet ja -menetelmät
- mahdollisuuden vaikuttaa omiin ansioihisi
- vakituisen työsuhteen

Jätä hakemuksesi jo tänään ja varmista paikkasi työhaastattelussa Seinäjoen toimistollamme. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-ja rekrytointiasiantuntija Anita Koskinen, puh. 0400 182 668, anita.koskinen@go-on.fi

Go On Seinäjoki on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiöitä.

Tarjoamme työnhakijoille mahdollisuuksia löytää kauttamme runsaasti avoimia työpaikkoja sekä uramahdollisuuksia, ja meidän avullamme kootaan yritysten tarpeita parhaiten vastaavia voittajajoukkueita!

Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Uusimaa, Vaasa ja Ylivieska.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).