(Poistunut julkaisusta)

Nosto-oviasentaja
Doorway Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019
Doorway Finland Oy on perustettu kesällä 2012 aidon kiinnostuksen, vakaan ammattitaidon ja pitkän kokemuksen saattelemana. Doorway toimii teknisten ovien toimialalla ja on alansa nopein kehittyjä. Tällä hetkellä työllistämme 40 henkilöä ja tarvitsemme lisää tekijöitä huipputiimiimme. Doorway tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisen ja tyylikkään ratkaisun, joka kattaa kaikki kiinteistön teknisten ovien toteutukset suunnittelusta asennukseen ja ylläpitoon.

Asiakkaamme Doorway Finland Oy:n toiminnan kasvaessa haemme heille suorarekrytointina nosto-oviasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Asemapaikka sijaitsee Mikkelissä, mutta nosto-oviasentajan tehtävänä on ovien asentaminen ja huolto pääosin Itä- ja Etelä-Suomessa.

Edellytämme hakijoilta hyvää asennetta työntekoon ja halua oppia nosto-ovi asennuksien ammattilaiseksi. Aiempi kokemus asennustöistä katsotaan eduksi, mutta sinun ei tarvitse olla vielä valmis ammattilainen, kunhan työkalut kestävät käsissä. Lisäksi hakijoilla tulee olla vähintään B-kortti. Eduksi luemme C-kortin ja voimassa olevat tulityö- ja työturvakortit.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle:
- kattavan perehdytyksen työtehtäviisi
- hyvän työporukan
- erinomaiset työvälineet ja -menetelmät
- mahdollisuuden vaikuttaa omiin ansioihisi
- vakituisen työsuhteen

Jätä hakemuksesi jo tänään ja varmista paikkasi työhaastattelussa Mikkelin toimistollamme. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarvittaessa lisätietoa tehtävästä antaa Go On Mikkelin Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885, juuso.kangaskorpi@go-on.fi.