(Poistunut julkaisusta)

Nosto-oviasentaja (Seinäjoki)
Doorway Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018
Doorway Finland Oy on perustettu kesällä 2012 aidon kiinnostuksen, vakaan ammattitaidon ja pitkän kokemuksen saattelemana. Doorway haluaa tuoda markkinoille muutosta ja olla edelläkävijä toimialallaan kehittämällä maailman parhaimpia ovitoteutuksia. Doorway tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisen ja tyylikkään ratkaisun, joka kattaa kaikki kiinteistön nosto-ovi toteutukset suunnittelusta asennukseen ja ylläpitoon.

Asiakkaamme Doorway Finland Oy:n toiminnan kasvaessa haemme heille nosto-oviasentajia Seinäjoelle vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtävät voi olla uusien nosto-ovien asennusta tai vanhojen saneerausta huomioiden hakijan osaaminen ja aikaisempi kokemus.

Edellytämme hakijoilta hyvää asennetta työntekoon ja halua oppia alan ammattilaiseksi. Aiempi kokemus asennustöistä katsotaan eduksi, mutta sinun ei tarvitse olla vielä valmis ammattilainen, kunhan työkalut kestävät käsissä. Lisäksi hakijoilla tulee olla vähintään B-kortti. Eduksi luemme C-kortin ja voimassa olevat tulityö- ja työturvakortit.

Työpaikka sijaitsee Seinäjoella, mutta työ on pääsääntöisesti maanantaista torstaihin reissutyötä Länsi-Suomen alueella.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, niin jätä hakemuksesi pian ohessa olevan linkin kautta, sillä työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja hakijoiden käsittely aloitetaan heti.

Työsuhde solmitaan asiakasyrityksen ja työntekijän välille.

Go On Seinäjoki on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiöitä. Tarjoamme työnhakijoille mahdollisuuksia löytää kauttamme runsaasti avoimia työpaikkoja sekä uramahdollisuuksia, ja meidän avullamme kootaan yritysten tarpeita parhaiten vastaavia voittajajoukkueita!