(Poistunut julkaisusta)

Nosto-oviasentaja (Mikkeli)
Doorway Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018
Doorway Finland Oy on perustettu kesällä 2012 aidon kiinnostuksen, vakaan ammattitaidon ja pitkän kokemuksen saattelemana. Doorway haluaa tuoda markkinoille muutosta ja olla edelläkävijä toimialallaan kehittämällä maailman parhaimpia ovitoteutuksia. Doorway tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisen ja tyylikkään ratkaisun, joka kattaa kaikki kiinteistön nosto-ovi toteutukset suunnittelusta asennukseen ja ylläpitoon.

Asiakkaamme Doorway Finland Oy:n toiminnan kasvaessa haemme heille suorarekrytointina nosto-oviasentajaa Mikkeliin vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta hyvää asennetta työntekoon ja halua oppia nosto-ovi asennuksien ammattilaiseksi. Aiempi kokemus asennustöistä katsotaan eduksi, mutta sinun ei tarvitse olla vielä valmis ammattilainen, kunhan työkalut kestävät käsissä. Lisäksi hakijoilla tulee olla vähintään B-kortti. Eduksi luemme C-kortin ja voimassa olevat tulityö- ja työturvakortit.

Työpaikka sijaitsee Mikkelissä, mutta työ on pääsääntöisesti reissutyötä Itä- ja Kaakkois-Suomen alueella.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, niin jätä hakemuksesi pian palkkatoiveineen ohessa olevan linkin kautta, sillä työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antavat Go On Mikkelin Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885 tai Anna Orava puh. 044 585 9886.