(Poistunut julkaisusta)

Nosto- ja siirtolaitesuunnittelija
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

Etsimme suunnittelijaa vastaamaan asiakkaamme nosto-, siirto- ja huoltolaitteiden sekä -menetelmien suunnittelusta. Tehtävä on vakituinen ja aloitus mahdollisimman pian.

Suunnittelet erilaisia laitteita sekä menetelmiä yrityksen projektien mukaisesti, jotta erilaisten raskaan teollisuuden komponenttien sekä laitteiden siirtäminen sekä huoltotoimenpiteet onnistuvat turvallisesti sekä tehokkaasti. Kiiretilanteissa osallistut myös muihin suunnitteluprojekteihin, joten pääset monipuolisesti tekemään erilaista suunnittelua muun muassa modernisaatioprojekteihin liittyen. Toimit yhteistyössä projektin muiden suunnittelijoiden kanssa ja tarvittaessa myös ulkoisten sidosryhmien kanssa. Suunnittelutehtävät sisältävät paljon ongelmanratkaisutehtäviä ja asiakkaan kasvavan tarpeen takia luvassa on varmasti vastuuta ja vaihtuvia tilanteita.

Toivomme hakijalta kokemusta vastaavanlaisista suunnittelutehtävistä tai muuta tehtävän kannalta oleellista työkokemusta ja koulutustaustaa (esim. koneinsinööri). Tiimissäsi on yksi suunnittelija, joka tekee samanlaista suunnittelua, joten sparrailu tukea löytyy varmasti. Työympäristösi tulee olemaan kansainvälinen, joten kielitaito ainakin englannista on tehtävässä onnistumisen kannalta tärkeää.

On sanomattakin selvää, että haasteita tehtävä varmasti tarjoaa sekä kansainvälisyytensä ansiosta hyvät etenemismahdollisuudet vaikka ulkomaille saakka. Työssä pääset kehittymään ja tapaamaan projektien tiimoilta erilaisia teknisen alan ammattilaisia. Hae tehtävään siis rohkeasti, sillä tässä on hyvä tilaisuus päästä käsiksi mielenkiintoisiin tehtäviin. Lisätietoja saat Barona Engineeringin Karoliina Krögeriltä, mielellään tiistaisin 13-15.