(Poistunut julkaisusta)

Nordicin nopeat- keikkatyöpooli, Jyväskylä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2021

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 

Etsimme nyt asiakasyrityksillemme KEIKKATYÖNTEKIJÖITÄ monipuolisiin tehtäviin.

Haluatko tehdä hommia, kun sinulle parhaiten sopii? Tarjolla on mm. muuttohommia, asiakaspalvelua, kiinteistöhuoltoa, varastotöitä ja apumiehen hommia rakennuksilla.

Tarjolla on sekä osa-aikatyötä että kokoaikaista työtä. Loistava tilaisuus esim. opiskelijalle, jos opiskeluissa hiljaisempi vaihe menossa! Moni keikkalainen on myös työllistynyt asiakasyrityksellemme vakituisesti. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Reippaille tekijöille on luvassa nopeita lähtöjä ja paljon töitä tiedossa sekä ammattitaidon mukaista palkkaa.  Aloitus sopimuksen mukaan.

Soita ja sovi haastattelusta: Heini Lauttaanaho, puh. 050 3761 988


Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työsuhde tulee olemaan henkilöstönvuokrauksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Heini Lauttaanaho, 050 3761 988 / heini.lauttaanaho@nordic.fi.

Huom! Poikkeustilanteesta huolimatta rekrytointiprosessimme etenevät normaalisti ja meillä on mahdollisuus toteuttaa haastattelut turvallisesti videohaastatteluina tai puhelimitse.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.