(Poistunut julkaisusta)

Nordic Sales Crew - Myyjiä Tampereelle
RekryDiili Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluvat mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

MYYJIÄ

face-to-face -ständimyyntiin Tampereelle

Oletko tulosjanoinen myyjä, joka haluaa olla osana kasvua ja päästä kehittämään itseään, ilman palkkakattoa?

Uusia myyjiä haetaan Nordic Green Energyn tiimiin Tampereelle

Tässä tehtävässä menestyt, mikäli myynnilliset tavoitteesi ovat korkealla ja olet valmis oppimaan jatkuvasti lisää myynnistä. Jos olet jo myynnin konkari ja antanut hyvät näytöt myyntityöstä, erityisesti ständimyynnistä, olet vahvoilla tässä haussa.

Nordic Sales Crewlla palkkapäivä on kuukauden paras päivä. Palkkasi määräytyy ensijaisesti myyntiprovisioista ilman kattoa. Voit siis omalla tekemiselläsi kasvattaa tilipussisi kokoa rajattomasti. Eikä huolta, mikäli myyntiprovisio ei joskus ylitäkään takuupalkan rajaa, et jää ilman tuloja, vaan saat takuupalkan, 10 euroa, jokaiselta työtunniltasi.

Työt tehdään aamu-, väli- tai iltavuoroissa viitenä päivänä viikossa. Voit työskennellä 5-7 tuntia päivässä. Minimivaatimus kuitenkin on, että pystyt työskentelemään kolme kuukautta ja tekemään vähintään kolme vuoroa viikossa. Suomenkielen- tai englanninkielen taito on oltava tässä työssä erinomainen.

Nordic Sales Crew välittää hyvinvoinnistasi! Työn ohella saat mahdollisuuden kuntosaleiluun.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä haastatteluja tehdään jo hakuaikana. Työt aloitetaan helmikuun aikana.

Jos jokin vielä askarruttaa, älä epäröi kysyä lisää Henriltä puh. 040 198 2985

Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi

Nordic Sales Crew on Suomen nopeimmin kasvava myyntitoimisto. Heidän tavoitteenaan on tuottaa huippuluokkaista myyntiä kuluttajamyynnin parissa ja visionaan on olla maailman paras myynnin akatemia.

He ovat toimineet vuodesta 2016 ja työllistävät tänään yli 100 huippumyyjää valtakunnallisesti. He ovat ständimyynnin ja door-to-door -myynnin ulkoistukseen erikoistunut myyntitoimisto. Pitkäaikainen kokemus myynnistä yhdistettynä nykyaikaiseen näkemykseen tämän hetkisistä markkinoista takaavat ainutlaatuiset asiakaskohtaamiset.

Nordic Sales Crew tekee maanlaajuista myyntiä rakkaudesta lajiin. He kouluttavat jokaisen työntekijänsä yksilöllisesti, ja jatkuvalla valmennuksella auttavat myyjiään kehittymään rautaisiksi alan ammattilaisiksi.