(Poistunut julkaisusta)

Nordic Green Energy - Sähkömyyjiä Kesäksi
Nordic Sales Crew

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Kesä, kärpäset... ja kesätyö?!

Ovatko kesäsuunnitelmasi jo selvillä? Haluaisitko viettää kesäsi hauskassa seurassa samalla tienaten ja arvokasta työkokemusta hankkien? Varmista, että kesän hauskuus ei jää kiinni puuttuvasta pätäkästä, tee tulevalle työurallesi palvelus ja hae kesätöihin Nordic Sales Crew:lle!

Palkkaamme kesäksi motivoituneita ja innostuneita myyjiä huipputiimeihimme pääkaupunkiseudulle, Turkuun, Porvooseen, Tampereelle ja Ouluun. Tule osaksi huikeaa tiimiä ja myy asiakkaille vihreitä sähkösopimuksia!

 

Työ: Tapaat asiakkaita niin kauppakeskuksissa kuin esimerkiksi messuilla ja tapahtumissa. Tehtäväsi on kartoittaa asiakkaan energiatarve ja räätälöidä kullekin asiakkaalle sopivin ratkaisu Nordic Green Energyn tuotteista. Nordic Green Energy myy vihreää sähköä ja asiakas voi itse valita sähkön alkuperän. Työssä pääset aina neuvottelemaan asiakkaiden kanssa kasvotusten.  

Aloitus: Paikkoja täytetään heti sopivien tyyppien löydyttyä.

Kesto ja tyyppi: min. 2,5 kuukautta, 3-6 vuoroa viikossa (min. 3 vuoroa/15 tuntia viikossa)

Työajat: ma-su klo 10-21 välillä, n. 5-6 tunnin vuoroja

Työkaverit: Kannustavia ja iloisia tyyppejä, joiden kanssa pääset tekemään tulosta!

€€€: Provisiopohjainen (40€/kauppa), mutta tarjoamme myös takuupalkan (8 €/h).

Perehdytys: Nordic Sales Crew tarjoaa laadukkaat koulutukset, joista saat eväitä myös tulevaisuuteen. Saat ponnahduslaudan urallesi sekä etenemismahdollisuuksia talomme sisällä!

Vaatimukset: Myyntikokemus on eduksesi, mutta tärkeintä on motivaatio oppia ja halu tehdä kasvokkain tapahtuvaa myyntityötä. Tavoitteellisuus, kunnianhimo ja oikea asenne ovat minimivaatimuksia. Olet myös reipas tiimipelaaja ja puhut sujuvaa suomea tai erinomaista englantia.

 

Toimi ripeästi ja hae tehtävää 2.6.2019 mennessä. Teemme valintoja jo hakuaikana.  

Ohituskaista työhaastatteluun: löydät meidät nyt myös Whatsapp:ista numerosta 045 78717933! Laita viestiä ja jutellaan lisää!