(Poistunut julkaisusta)

Nordic Category Manager
Berner

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2020

Haemme Bernerin Pro-liiketoimintayksikköön 

NORDIC CATEGORY MANAGERIA 

ammattipuolen desinfektiotuotteisiin. 

Tehtävässä vastaat Bernerin desinfektiotuotteiden portfolion kaupallisesta menestyksestä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yhdessä eri maiden tiimien kanssa huolehdit tuotteiden myynnistä ja tuoteportfolion soveltumisesta kohdemaan tarpeisiin. Hyödynnät luontevasti olemassa olevaa dataa ja ymmärrät sen perusteella markkinoiden trendejä ja muutoksia. Varmistat, että myynnillä on oikeat työkalut ja osaaminen kaupallisen menestymisen tueksi. Osana tehtävänkuvaa kehität ammattipuolen desinfektiotuotteiden portfoliota tiiviissä yhteistyössä tuotekehityksen sekä Bernerin myynnin ja markkinoinnin kanssa. Raportoit tehtävässäsi myyntijohtaja Jukka Rouviselle. 

Odotamme sinulta tehtävään sopivaa, esimerkiksi kaupallista tai terveydenhuoltoalan koulutusta. Olet rohkea ja itseohjautuva tiimipelaaja, joka kykenee tavoitteelliseen ja suunnitelmalliseen työskentelyyn nopeasti kehittyvässä ja muuttuvassa toimintaympäristössä. Ymmärrät, mitä julkisen sektorin, mieluiten terveydenhuollon, päätöksentekoprosessi pitää sisällään. Sinulla on aiempaa kokemusta ja näyttöjä myynnin ja markkinoinnin tehtävien menestyksekkäästä hoitamisesta sekä ennen kaikkea halua menestyä ja kehittyä työssäsi. Kommunikoit sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sekä IT-taitosi ovat ajan tasalla. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä valmius matkustaa työssäsi. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työtehtävän sekä mahdollisuuden oman työn kehittämiseen dynaamisessa työympäristössä. Saat työkavereiksi innostuneen ja aktiivisen tiimimme, yhtiömme monipuoliset työsuhde-edut sekä vakituisen työsuhteen vakavaraisessa perheyhtiössä. 

Lisätietoja tehtävästä antavat Bernerin Pro-liiketoimintayksikön johtaja Pauliina Bovellan, puh. 040 159 2059, ti 4.8.2020 klo 13-15 ja to 6.8. klo 13-15 sekä Arespartnersin konsultti Janne Marttinen, p. 0400 426 127, ti 14.7.2020. klo 10-11 ja ma 27.7.2020 klo 8-10.  Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa https://aresnets.arespartners.fi/ ma 10.8.2020 mennessä.