(Poistunut julkaisusta)

Nokkamies Pirkanmaalle
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2019

Asiakasyrityksemme on yksi Suomen merkittävimpiä purkuyrityksiä.

Haemme heille Pirkanmaan alueelle NOKKAMIEStä rakennustyömaille purku- ja saneerauskohteisiin. Etsimme tähän tehtävään henkilöä, jolla on aiempaa kokemusta purku- tai rakennustöistä. Työtehtävä edellyttää organisointikykyä ja työhön sitoutunutta luonnetta. Tehtävässäsi vastaat ryhmän johdosta, raportoinnista ja kalustohallinnasta. Työ tapahtuu eri kohteissa, joten ajokortti ja oma auto katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta sitoutunutta asennetta ja hyvää työmotivaatiota sekä oma-aloitteellisuutta ja halua kehittyä tehtävässä. Aiempaa kokemusta nokkamiehen työtehtävistä ja johtamisesta rakennustyömailla katsotaan eduksi, mutta se ei ole pakollinen. Sinulla tulee olla myös kuvien lukutaito, sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn. Eduksi luetaan, jos sinulla hallussa kirjanpidollinen puoli.

Tehtävä edellyttää työturvallisuus- ja tulityökorttia.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työsuhde on määräaikainen, pituudeltaan 3-6 kuukautta. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen.

Kiinnostuitko? Älä epäröi, vaan lähetä hakemuksesi pikaisesti meille Amikon verkkosivuilla www.amiko.fi. Kerrothan siinä kattavasti osaamisestasi, sillä pyydämme haastatteluun kirjallisen hakemuksen perusteella. Olemme erikseen yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!